18 iulie 2007

Copa America: Brazilia - Argentina 3-0

Finala Copa America 2007:
-Argentina pornea cu prima sansa, fiind favorita clara, prin prima rezultatelor si jocului prestat in calificari, sferturi si semifinala.
-Brazilia s-a calificat in finala la penalty-uri; in plus nu jucau cu prima reprezentativa, din lot lipsind titulari importanti (Kaka, Ronaldinho).
Si totusi Brazilia a castigat clar finala Copa America, banuiesc ca mai clar decat se asteptau chiar ei. Vedeti golurile inscrise in finala Copa America 2007:

13 iulie 2007

Copa America: Argesntina - Mexic 3-0

Meci de spectacol in semifinalele Copa America. Argentina a invins clar Mexic, Messi fiind eroul meciului, cu un gol de spectacol. Comentarii incendiare ale comentatorului argentinian. Vezi meciul din semifinalele Copa America 2007, Argentina - Mexic 3-0:

12 iulie 2007

Super goluri: Lionel Messi

Un supergol reusit de Messi in semifinala Argentina - Mexic 3-0 din cadrul campionatului de fotbal al Americii de Sud 2007: Copa America. In cealalta semifinala: Brazilia - Peru 2-2, brazilienii s-au calificat dupa executarea loviturilor de la 11 metri. Finala Argentina - Brazilia.
Vezi videoclip gol Messi:

06 iulie 2007

Steaua, prima victorie in pregatiri

1. La Steaua s-au schimbat multe, desi Gigi Becali dadea de inteles altceva cu mai putin de 2 luni in urma:
-MM Stoica a fost demis, in locul lui fiind promovat Adi Ilie.
-Olaroiu a plecat pentru un contract mult mai bun financiar. Surpriza, in locul lui a fost numit Hagi.
De ce surpriza? Cu tot respectul pentru Hagi ca jucator, ca antrenor nu a aratat mare lucru, in special la Poli Timisoara, anul trecut. Cel putin asta e impresia mea.

2. Lotul actual de jucatori al echipei Steaua nu il avantajeaza prea mult pe Hagi in tentativa de a se califica in CL (in grupe si in primavara)si de a castiga campionatul. Se pare ca Dinamo si CFR Cluj au loturi superioare valoric, desi e de discutat si asta.

3. Mai mult: Steaua nu a picat chiar bine in preliminariile Chanpions League, intalnind Zaglebie Lublin, o echipa nu tocmai comoda, desi inferioara valoric echipei Steaua. Deci Steaua nu va avea asa zise meciuri de antrenament inainte turului trei, de calificare in grupe.

4. In meciurile amicale, Steaua a dezamagit prin scorurile inregistrate, ultimul meci fiind sigurul castigat, fara sa convinga insa ca si joc.

Vom trai si vom vedea ce se va intampla cu Steaua in acest campionat cat si in preliminariile Champions League. Bafta Steaua, mult succes Hagi in viitorul campionat. Fiindca Hagi are nevoie de acest succes pentru a confirma ca antrenor.