08 noiembrie 2010

Pronosticuri Rapid - Steaua

Zeci de interviuri, statistici si pronosticuri inaintea meciului Rapid - Steaua, care, sa recunoastem, va fi un meci al marilor ambitii, mai precis o dubla, daca avem in vedere si meciul din Cupa , de peste cateva zile.
Ca de obicei inaintea unui derby, presa sportiva din Romania a luat foc, si ofera multe date despre cele doua echipe, fel si fel de statistici si multe pronosticuri.

Pronosticuri Rapid - Steaua:

Latovlevici:
"cele 3 puncte sunt vitale, trebuie sa demonstram ca suntem fotbalisti" - evident ca trebuie sa fiti ce v-ati ales sa fiti, nu ca-n meciul cu Bistrita, unde n-ati prea fost

Dinu Gheorghe:
"Atmosfera este bună. Eu cred că nu ne vom împiedica. Vrem să rămînem aproape de Oţelul care a făcut o toamnă excelentă şi nu se ştie cît vor continua în acest ritm."

Ricardo:
"noi sunem Steaua si mergem sa castigam"

George Copos:
"Eu cred foarte mult in baieti, in Sumudica si in toata echipa. Simt ca nu vom pierde. Ar fi bun şi un punct, dar eu sunt sigur ca echipa va face tot ceea ce este posibil pentru a castiga."

E Ienei:
"Steaua va fi mai ambitioasa, mai ales că Otelul a castigat şi nu vor sa se departeze de locul intai. Va fi un meci strans, deschis oricarui rezultat"

Bergodi:
"Cred că Rapid are prima sansa in derby. Pe langa atu-ul terenului propriu şi al suporterilor care creeaza o atmosfera fantastica in Giuleşti, rapidiştii practică şi un fotbal foarte bun"

Mai multe comentarii si pronosticuri despre derby-ul Rapid - Steaua gasiti la discretie pe principalele site-uri de sport, gsp si sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu