25 martie 2007

Euro 2008, preliminarii: Olanda - Romania 0-0

Un joc deosebit de exact al apararii nationalei Romaniei a dus la obtinerea unui egal pretios, in compania principalei candidate la primul loc in grupa, nationala Olandei.
Olanda - Romania 0-0 , dupa un joc disputat, lipsit de faze de poarta, in care fotbalistii romani au reusit sa demonstreze ca, prin cocentrare si dedicatie se poate obtine un rezultat foarte bun, in compania unei echipe care ne-a cam batut de fiecare data cand ne-a prins.
Rezultatul a fost obtinut in conditii destul de dificile:
-cativa jucatori de baza au lipsit: Chivu, Fl. Petre, Ogararu...
-alti titulari sunt oarecum iesiti din forma: Marica, Nicolita, etc.
Per ansamblu, un rezultat foarte bun si o mobilizare excelenta a nationalei de fotbal a Romaniei, in cel mai greu meci al preliminariilor.
Cu putina sansa puteam chiar castiga, in prelungirile partidei. Rezultat echitabil, care lasa lupta pebtru calificare deschisa.
Alte meciuri de calificare pentru Euro 2008 -grupa G:
Albania - Slovenia 0 - 0
Luxemburg - Belarus 1 - 2

Un comentariu:

  1. Romania a facut un meci neasteptat de bun...sa fim seriosi; inainte de meci Mitioca Dragomir declara ca ar fi fost la fel de usor sa faci un rezultat bun ca si cum ai castiga la loto. Asa ca, bravo tricolorilor, incep sa arate ca o nationala cu pretentii la calificare, dar drumul e destul de lung.

    RăspundețiȘtergere