29 iunie 2007

Adi Mutu: cel mai bun jucator din Italia

1. Dupa ce a iritat presa la inceputul sezonului cu scandalul de la Constanta (bataie in hotel cu un chelner, la ora 1 noaptea), Mutu isi revine spectaculos (atat ca si comportament cat si pe plan sportiv) si reuseste cea mai buna performanta a carierei, reusind, prin prestatiile de exceptie, sa fie declarat de Gazetta dello Sport, cel mai bun jucator din Campionatul de Fotbal al Italiei.
Se pare ca la aceasta performanta a contribuit indirect si faptul ca dupa casatorie a reusit sa se concentreze mai mult pe plan profesional.
Performanta lui Adi Mutu este incredibila, mai ales dupa cum era vazut de presa la inceputul anului competitional. Se pare ca nici Gica Hagi, in cele mai bune momente ale carierei sale nu a reusit o asemenea clasare.

2. Victor Piturca este al doilea om de fotbal din Romania a carui cota a crescut spectaculos in numai 8 luni:
-dupa meciul cu Bulgaria, dar mai ales cel cu Albania din deplasare, nimeni din presa nu-l mai vedau cu ochi buni.
-se pare ca este totusi un antrenor de calitate, inspirat, care a reusit sa se impuna exclusiv prin rezultate, in special egalul din deplasare cu olanda, dar si dubla victorie din meciurile cu Slovenia.

Felcitari Adi Mutu, felicitari Victor Piturca!! Ati reusit sa aveti un sezon aproape perfect, exceptand meciul cu Bulgaria. Acestea sunt intr-adevar performante in fotbal, de care trebuie vorbit ceva mai mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu