01 iunie 2009

Poli Timisoara - Unirea Urziceni 1-2

A fost un meci de mare lupta, un meci de totul sau nimic pentru ambele echipe angrenate in lupta directa pentru titlu.
Unirea, asa cum ne-a obisnuit, a inceput foarte sigura, dar, la o faza care nu anunta nimic, cu multa sansa, mingea ajunge la Gigel Bucur, care nu iarta si inscrie din careu: 1-0 pt Poli Timisoara.
Era min 29 si Unirea mai avea 60 de minute sa revina in joc, si, daca s-ar fi putut, sa intoarca rezultatul si sa castige.

Vezi gol Gigel Bucur, min 29, 1-0 Poli- Unirea:



Imediat dupa gol jucatorii Unirii devin un pic nervosi, tensionati prin prisma rezultatului, insa continua lupta.
La pauza Poli Timisoara conduce cu 1-0 si se afla la 45 de min de titlu, in speranta returnarii celor 6 puncte de la TAS.

Repriza a doua a fost insa controlata clar de Unirea, decisa sa dea totul pe teren. Unirea a reusit destul de rapid egalarea, la un penalty obtinut de Galamaz, in min 50.

Vezi gol Paduretu, min 50, din penalty, scorul devine 1-1:



Min 65 aduce si golul 2 al Unirii, cand Bordeanu este angajat excelent in spatele fundasilor timisoreni, care au facut gresit pasul la off-side.

Vezi gol Boredanu in min 65, si Unirea preia conducerea cu 2-1, in meciul cu Poli:



Poli Timisoara lupta pt egalare, Unirea are cateva ocazii de a se desprinde, iar pe final Unirea reuseste sa apere un rezultat fantastic, care ii aduce in premiera in Romania in postura de campioana.

Unirea Urziceni, echipa unui oras mic de provincie, a reusit prin foarte multa munca, determinare, organizare si poate si putina sansa, sa castige absolut meritat titlul de campioana: fara nici un aranjament cu vreo echipa, fara arbitri si alte smecherii specifice fotbalului romanesc.
Felicitari Unirea, felicitari Dan Petrescu, felicitari MM Stoica!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu