10 ianuarie 2011

Transferuri Steaua

La Steaua toata lumea e multumita de lot si nu se anunta transferuri spectaculoase in aceasta iarna. S-au facut deja 2 transferuri:

1. Nicolae Dica a fost repatriat, dupa modelul celor de la Dinamo, insa aceasta achizitie s-ar putea mai mult sa strice Stelei decat sa o intareasca. Vom trai si vom vedea, insa Dica, de cand a plecat de la Steaua, nu s-a acomodat la nicio echipa pe unde a jucat intre timp, adica a fost foarte departe de forma aratata acum cativa ani, cand facea senzatie in cupele europene.
Totusi MM Stoica este foarte optimist in privinta lui Dica:
"Acesta e jucatorul care a refuzat ieri o oferta mai mult decat tentanta pentru a veni la Steaua... Multi au retineri, eu abia il astept."

2. Gabi Matei, fundas drepata la Pandurii Tg Jiu, la numai 21 de ani, a semnat cu Steaua un contract pe 5 ani, insa nu va juca la Steaua in retur, ci din vara, conform intelegerii.

Petre Grigoras, antrenor Pandurii, considera ca Matei ar mai fi trebuit sa mai joace la Pandurii cel putin un an, nefiind inca pregatit sa joace la o echipa de top.

3. Se cauta achizitia unui portar de valoare apropiata, ca rezerva a lui Tatarusanu.

Au plecat in aceasta iarna:
Zapata, Abrudan, Anghelov, Onofras si Kapetanos.

MM Stoica, multumit de lot:
"Am spus clar că nu vor fi schimbări majore. Avem un lot echilibrat, nu vom aduce jucători de dragul de a-i aduce. Avem un lot echilibrat din toate punctele de vedere, iar obiectivul principal este omogenizarea acestei echipe create peste noapte".

Si cred ca are dreptate, la Steaua nu lotul e problema, ci omogenitatea si poate, interventiile patronului la tv, care reuseste sa destabilizeze totul.