23 februarie 2011

Pandurii - Otelul 0-3

Otelul Galati castiga partida care trebuia sa o dispute astazi cu Pandurii Targu Jiu, fara ca macar meciul sa se fi jucat. Otelul Galati castiga meciul la masa verde, Pandurii nefiind programati datorita unor datorii neplatite catre Dinamo Bucuresti.

Presupun ca pe posturile de fotbal va urma circul de rigoare, celelalte echipe acuzand vehement galatenii de blat si intelegere cu echipa din Targu Jiu.

Iuliu Muresan este dezamagit ca Otelul a castigat meciul cu pandurii la masa verde, considerand ca meciul trebuia decis pe teren. In principiu are dreptate, insa lucrurile nu-s prea clare: a fost o intelegere intre conducatorii celor 2 echipe ca meciul sa se decida la masa verde?

Adrian Porumboiu, desi considera decizia corecta din punct de vedere legal, nu uita sa acuze Pandurii de non-combat, si de ajutor acordat Otelului in lupta pt titlu.

Pandurii Tg Jiu - Otelul galati 0-3 - rezultat decis la masa verde, datorita neprogramarii echipei Pandurii (datorii neplatite catre Dinamo)

Alte 3 echipe  care riscau neprogramarea datorita datoriilor, Rapid, U Craiova si Unirea Urziceni au rezolvat aceasta problema si vor juca in aceatsa etapa.