23 februarie 2011

Pandurii - Otelul 0-3

Otelul Galati castiga partida care trebuia sa o dispute astazi cu Pandurii Targu Jiu, fara ca macar meciul sa se fi jucat. Otelul Galati castiga meciul la masa verde, Pandurii nefiind programati datorita unor datorii neplatite catre Dinamo Bucuresti.

Presupun ca pe posturile de fotbal va urma circul de rigoare, celelalte echipe acuzand vehement galatenii de blat si intelegere cu echipa din Targu Jiu.

Iuliu Muresan este dezamagit ca Otelul a castigat meciul cu pandurii la masa verde, considerand ca meciul trebuia decis pe teren. In principiu are dreptate, insa lucrurile nu-s prea clare: a fost o intelegere intre conducatorii celor 2 echipe ca meciul sa se decida la masa verde?

Adrian Porumboiu, desi considera decizia corecta din punct de vedere legal, nu uita sa acuze Pandurii de non-combat, si de ajutor acordat Otelului in lupta pt titlu.

Pandurii Tg Jiu - Otelul galati 0-3 - rezultat decis la masa verde, datorita neprogramarii echipei Pandurii (datorii neplatite catre Dinamo)

Alte 3 echipe  care riscau neprogramarea datorita datoriilor, Rapid, U Craiova si Unirea Urziceni au rezolvat aceasta problema si vor juca in aceatsa etapa.

22 februarie 2011

U Craiova - Steaua se va juca

Adrian Mititelu a reusit sa plateasca datoriile restante catre cativa fosti jucatori, mai avand de rezolvat problemele de la stadion (repararea camerelor video si a turnichetilor), pentru ca partida U Craiova - Steaua sa se poata disputa in prima etapa ce va avea loc la sfarsitul saptamanii.

In tur, Steaua - U Craiova , 2-1, dupa un meci cu mari greseli de arbitraj, in care U Craiova putea conduce la un moment dat cu 2-0.
Pt craioveni a inscris Iliev, jucator care acum joaca la Steaua; pe final, stelistii, condusi de Piturca, au reusit sa se impuna.

Vezi goluri din partida tur, Steaua - U Craiova 2-1:

Edin Dezko - Bosnia

Edin Dzeko este atacantul Bosniei, principala adversara a Romaniei la calificarea la campionatul european de fotbal 2012.
La numai 24 de ani, Edin Dzeko si-a dovedit deja clasa, reusind sa se transfere la Manchester City pentru o suma record de 27 milioane dolari, dupa cateva sezoane de exceptie in Bundesliga.

Dzeko a jucat la Wolfsburg in perioada 2006-2010, reusind sa inscrie 66 de goluri in 11 meciuri, intr-un campionat in care romanii, in mare majoritate, nu reusesc sa se adapteze.

Iata o selectie video cu cele mai spectaculoase goluri inscrise de Dzeko:

Goluri Bogdan Stancu - selectie

Bogdan Stancu a explodat in ultimele 2 sezoane la Steaua, si datorita unei conjuncturi favorabile, a fost transferat la Galatasaray in aceasta iarna, pensru 5 milioane de dolari, suma considerata exagerat de mare de majoritatea comentatorilor.

Bogdan Stancu, fara sa fie un nou Mutu in fotbalul romanesc , a impresionat prin constanta in ultimul sezon, cand a reusit sa inscrie in mod constant pentre Steaua. Fara Bogdan Stancu, Steaua va trebui sa se bazeze pe atacanti ceva mai modesti ca si realizari. Vom vedea ce va fi....

Vizionati o selectie cu golurile inscrise de Bogdan Stancu in 2009-2010: