07 aprilie 2007

Steaua - Dinamo 2-4

Si totusi Gigi Becali are dreptate: stelistii s-au batut singuri; au avut 3 ocazii inainte de marcarea primului gol dinamovist. Au dat senzatia la inceputul meciului ca intr-adevar sunt echipa gazda, fiind ceva mai agresivi si periculosi.

Au fost suficiente doua executii de senzatie: golul marcat de Catalin Munteanu si cel al lui Danciulescu si datele problemei s-au schimbat. Dinamo a mai ratat cateva ocazii foarte clare, avand inclusiv un gol anulat, la 2-0. In minutul 33 scorul devenea 3-0 pentru Dinamo, Claudiu Niculescu aducandu-si aminte este unul din cei mai buni executanti de lovituri libere.

Steaua revine imediat dupa pauza (1-3), dar la putin timp Radoi greseste grav, pasandu-i decisiv lui Caludiu niculescu, care indeplineste o simpla formalitate, de a dribla portarul si a majora scorul. Au mai fost ocazii la poarta dinamovista, dar Lobont, cel mai bun jucator de pe teren, a avut cateva interventii senzationale.

Felicitari Dinamo, felicitari Steaua, pentru spectacolul oferit. Un meci extrem de dinamic, spectaculos, cu multe faze de poarta si multe goluri. Se pare ca Steaua nu a mai avut sansa din meciul cu Rapid, cand din 2 ocazii in repriza a doua a reusit 2 goluri. In schimb a jucat pe atac, a creat ocazii, dar nu a reusit sa marcheze.

Lupta pentru locul doi continua in trei, Steaua, Rapid si CFR Cluj avand sanse de a ocupa pozitia secunda; mai sunt multe meciuri de jucat, inclusiv cele directe.

PS Desi nu sunt stelist, jocul Stelei mi-a placut astazi, dar dinamovistii au avut 3 executii de exceptie la primele 3 goluri; in plus, al patrulea gol a fost facut cadou de Radoi. De cealalta parte, toate ocaziile Stelei (in afara de goluri) au fost anihilate de un Lobont in mare forma. Si cum fotbalul se joaca pe goluri...

Un videoclip cu meciul Steaua - Dinamo 0-3, din 1989, ultima victorie a lui Dinamo in Ghencea (in lipsa celui de acum):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu