04 mai 2007

Dinamo nu intra direct in grupele Champions League

1. Liverpool si Milan reusesc sa elimine favoritele, respectiv Chelsea si Manchester. Astfel, Dinamo nu se mai califica direct in grupele champions league.
2. Dinamo este obligata sa joace un tur 3 preliminar pentru a ajunge in grupe. Deoarece nu este cap de serie, favorita, va intalni probabil un adversar foarte puternic, si este putin probabil ca vor reusi sa se califice. Exista insa si posibiliatea sa intalneasca un adeversar ceva mai accesibil.
3. George Copos face haz de necaz de ghinionul dinamovistilor si incearca sa se bucure, dupa ce a investit masiv in schipa Rapid, in ultimul an, pentru accesul in grupele Champions League, care aduceau echipei un castig financiar de aprox 5 mil euro. Din pacate rapid este camdeparte de accesul in grupele Chanpions League.
4. Conducerea echipei Dinamo nu se grabeste cu transferurile, asteptand mai intai tragera la sorti. Care sa fie strategia?
-daca vor intalni o echipa de top, este putin probabil ca vor intari echipa prin transferuri specatculoase.
-daca, datorita sansei, vor avea un adversar mai accesibil, se pot face cateva transferuri de jucatori valorosi, care sa le aduca posibilitatea calificarii in grupe.
Dupa un sezon dominat in campionat, in care are 15 puncte avans, Dinamo va trebui sa joace tur preliminar, si probabil Steaua sau Rapid, daca vor termina pe locul doi, vor avea sanse ceva mai usoare in turul preliminar, datorita rezultatelor bune din anii precedenti si implicit a faptului ca sunt cap de serie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu