01 mai 2007

Liga 1 fotbal : comentarii

Mai sunt 5 etape si lucrurile par a se fi clarificat in Liga 1 de fotbal din Romania:

1. Dinamo obtine titlul de campioana si nu ramane decat sa astepte finala Champions league pentru a sti daca vor juca direct in grupele Champions league. Daca finala Champions league este castigata de AC Milan sau Liverpool, atunci Dinamo va juca tur preliminar cu o echipa foarte puternica.

2. Steaua are mari sanse de a termina pe locul doi, dupa victoria la Cluj si remiza Clujului din aceasta etapa la Pitesti. In plus, CFR Cluj are inca 2 meciuri grele, cu Rapid si Dinamo, in timp ce Steaua nu mai are decat un sigur meci mai dificil, cu Unirea Urziceni, etapa viitoare.

3. Se pare ca cea de-a patra echipa retrogradata este Ceahlaul Piatra Neamt, care a pierdut ultimele 2 meciuri decisive, cu UTA su U Craiova. Pacat de stadionul din Piatra Neamt, dar echipa nu a convins in acest campionat.

4. Revelatiile sezonului: CFR Cluj, Unirea Urziceni, FC Vaslui, Otelul Galati si Gloria Bistrita, poate si Pandurii Tg Jiu.

5. Dezamagirile sezonului: Steaua si Rapid, dupa un sezon trecut de exceptie in cupele europene. Desi probabil calificate pentru sezonul viitor a cupelor europene, ele au dezamagit in campionat, fiind foarte departe de prima pozitie. Oboseala? Superficialitate? Suficienta?

5. MM Stoica este demis din functie dupa o colaborare fructuoasa cu clubul Steaua, de-a lungul a peste 3 ani, in care s-au obtinut cele mai bune performante de dupa revolutie. Culisele acestei demiteri nu se cunosc inca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu