26 februarie 2009

Rezultate 25.02.2009, champions league

Mai mult decat spectaculoasa, asa a fost aceasta a doua zi a optimilor de finala din Champions League. Rezultate mai putin previzibile, spectacol si (deja) o calificata clara in faza urmatoare - Bayern Munchen.

Villareal - Panathinaikos 1-1
Rezultata imprevizibil, Karagunis reusind cu un sut splendid sub bara, sa deschida scorul in min 59 pt Panathinaikos. Villareal a reusit egalarea dar nu a reusit sa obtina vctoria, desi ceva ocazii au mai fost. Teoretic, Panathinaikos are primele sanse la calificare. Sa nu uitam insa ca Villareal este o echipa redutabila.

Chelsea - Juventus 1-0
Victorie la limita, dar fara gol primit acasa. Astfel Chelsea porneste ca principala favorita in meciul retur. Sub bagheta lui Guus Hiddink, Chelsea incepe sa arate altfel.

Real Madrid - Liverpool 0-1
Mare supriza pe Santiago Bernabeu, venita intr-un moment in care Real era pe val, jucand foarte bine in campionat. Liverpool a facut un meci mare si este aproape calificata. Real insa poate reveni in meciul retur. Vom vedea.

Sporting - Bayern Munchen 0-5
Senzationala victorie si calificare mai mult decat evidenta a celor de la Bayern Munchen. Sporting a fost pur si simplu umilita pe propriul teren de o echipa care vizeaza castigarea Champions League.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu