25 februarie 2009

Rezultate champions league, 24.02.2009

Inter Milano - Manchester 0-0
Inter a dezamagit in meciul de pe teren propriu, fiind la un pas de eliminare. E greu de presupus ca Inter sa reuseasca un rezultat calificant in meciul retur din deplasare, insa totul e posibil. Manchester ramane favorita, chiar daca, sentimental vorbind, suntem legati mai mult de Inter, unde joaca Cristi Chivu

Lyon - Barcelona 1-1
Un rezultat mincinos, dupa evolutia jocului in teren. Lyon a deschis repede scorul, prin Juninho, din lovitura libera. Mai mult, Lyon a ratat ocazii imense, si, cum de multe ori se intampla, cei ce au marcat au fost fotbalistii catalani, care devin astfel favoriti la calificare.

Atletico Madrid - FC Porto 2-2
Cu Sapunaru in teren, FC Porto a reusit un rezultat foarte bun in deplasarea de la Madrid, confirmand forma buna manifestata si in campionat. Evident, FC Porto este favoria la calificare, insa Atletico Madrid poate fi periculoasa in deplasare.

Arsenal - AS Roma 1-0
Arsenal are prima optiune la calificare, dupa ce a reusit sa invinga la limta AS Roma, cu un gol din penalty. Trebuie sa remarcam ca rezultatul a fost obtinut de Arsenal in absenta a nu mai putin de 4 titulari, printre care si Adebayor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu