06 mai 2009

Liga 1, etapa 29 - rezultate

Otelul - Dinamo 0-1
Meci greu pt Dinamo, care a tremurat pe final pentru cele 3 puncte. E clar ca Dinamo nu are fata de campioana, insa in acest meci a jucat cu multe rezerve.

Farul - Unirea Urziceni 0-1
Unirea nu se preda, si continua cursa de urmarire, in lupta pt locul 1. Insa abia de acum Unirea Urziceni va avea adevrsari de top, jucand ultimele 5 etape cu cele mai bune echipe din campionat.

Gloria Buzau - Steaua 0-1
Victorie chinuita a stelistilor, care au aratat in teren ca o echipa oarecare, Gloria resuind de multe ori sa joace de la egal la egal cu stelistii.

Gloria Bistrita - FC Brasov 1-0
Victorie contestata de brasoveni, care au fost penalizati cu un penalty inexistent in min 83. Bistrita continua lupta pt evitarea retrogradarii, de aceasta data si cu ajutorul arbitrului.

Poli Iasi - FC Arges 4-0
Victorie mare a iesenilor, obtinuta in repriza secunda. Iasul lupta pt evitarea retrogradarii si continua sa spere.

FC Vaslui - Pandurii 1-0
Victorie la limita a vasluienilor, in fata unei echipe improvizate, fara multi titulari in furmula de start. FC Vaslui a terminat oricum lupta pt cupele europene, in timp ce Pandurii nu au probleme cu retrogradarea.

U Craiova - Gaz Metan 2-0
U Craiova reuseste o repriza secunda buna si o victorie dupa o serie de meciuri slabe. Lupta pentru un loc in cupele europene continua pentru olteni, insa nu se stie daca nu vor fi retrogradati in Liga a doua, datorita problemelor cu licenta.

CFR Cluj - Poli Timisoara 2-0
Victorie meritata pt CFR, desi Poli putea chiar in startul partidei sa inscrie, avand cateva mari ocazii de gol, prin Gigel Bucur. Poli a mai avut o ocazie de egalare, la 0-1, cand Gigel Bucur, scapat singur cu portarul, a ratat. CFR obtine o victorie meritata, intr-un meci pe care l-a controlat. O victorie care ii avantajeaza pe dinamovisti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu