26 iulie 2008

Fotbal Liga 1: etapa intai

Incepe unul din cele mai disputate editiii ale campionatului de fotbal din Liga 1, cu nu mai putin de 4 mari favorite la titlu si inca 3-4 echipe cu sanse reale la obtinerea unui loc in cupa UEFA.
Dupa o campanie de achizitii fara precedent, in care CFR CLuj, Steaua, Rapid si Poli Timisoara au facut achizitii numeroase, Liga 1 porneste la drum.

Iata programul si rezultate meciuri din Etapa 1, Liga 1 de fotbal, editia 2008-2009:

Sambata, 26 iulie 2008:

FC Brasov - Unirea Urziceni 1-0 - victorie in minutul 93, foarte importanta pentru moralul unei echipe nou promovate, in compania Unirii Urziceni, care cu numai cateva zile in urma reusea un egal spectaculos cu Celtic Glasgow.

U Craiova - Poli Iasi 2-0 - ca de obicei, U Craiova incepe bine campionatul; ramane de vazut ce declaratii va face Mititelu dupa meci, fiindca si anul trecut parca voiau sa castige campionatul dupa 2-3 etape. U Craiova a dominat clar, a castigat clar, meritat. Ramane de vazut ce va fi...

FC Arges - Poli Timisoara 1-1 - nu stiu daca Poli Timisoara nu trebuia cumva sa castige in fata unei noi promovate; cel putin teoretic, o echipa care isi propune sa castige campionatul trebuie sa incerce ceva mai mult cu echipele mai slab cotate, ca FC Arges.

Gloria Buzau - Farul Constanta 0-1 - Farul reuseste o mica surpriza, castigand 3 puncte in deplasare. E doar un inceput bun de campionat, in timp ce Gloria a facut deja un pas gresit.

Rapid - Gloria Bistrita 3-0 - Rapid a reusit sa conduca la pauza cu 3-0! Incredibil start de campionat pentru Rapid, dupa ce anii trecuti aveau destule probleme in meciurile cu echipele mici. Se pare ca pesiro a reusit sa construiasca echipa Rapid agresiva, care poate fi considerata candidata la titlu.

Duminica, 27 iulie 2008:

Gaz Metan - Otelul Galati 2-2 - o alta noua promovata (dupa Fc Arges) pierde puncte din start pe teren propriu, desi a condus cu 1-0 si 2-1, iar Otelul a avut probleme de lot, ca sa nu mai amintim jucatorii care au plecat in aceasta vara de la Galati. Gaz Metan - o candidata la retrogradare?

CS Otopeni - CFR Cluj 0-4 - scorul etapei la Otopeni; CFR Cluj castiga clar, asa cum era de asteptat, in fata unei nou promovate, condamnata se pare la retrogradare. Vom vedea daca va fi asa. Alaturi de Rapid, CFR Cluj confirma pozitia de favorita la castigarea campionatului.

Pandurii Tg Jiu - Dinamo 1-1 - primul pas gresit al echipei Dinamo, dupa un meci in care au fost dezavantajati clar de arbitru, care a anulat un gol perfect valabil. Probabil la 2-0 Dinamo ar fi castigat meciul. Asa insa, coroborat cu victoriile clare ale Rapidului si CFr Cluj...

Miercuri, 30 iulie 2008:

FC Vaslui - Steaua - meci transmis pe Antena 1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu