11 decembrie 2006

Liga 1 fotbal Romania: Dinamo, Steaua, Rapid

Turul campionatului Romaniei la fotbal s-a incheiat aseara, comentariile abia incep. Sa vorbim despre motivarea adevrsarelor de catre principalele contracandidate, in special de Dinamo si Steaua.

1. Evident, miza foarte mare a acestui campionat (locul 1 merge direct in Champions league si incaseaza in jur de 4 milioane euro) a stimulat pricipalele echipe la motivarea materiala a contracandidatelor adversarelor directe.
2. Sa fiu mai explicit? Dinamo motiveza adversarele Stelei, Gigi Becali desi stie acest lucru, nu contesta, pentru ca si domnia sa recurge la aceste mijloace.
3. Poli Iasi: un caz clasic de motivare, fara dovezi concrete; Poli Iasi face 2 meciuri de mare lupta cu Steaua su Rapid, reusind 2 egaluri...pretioase pentru Dinamo. In meciul cu Dinamo ia bataie la scor, chiar inainte ca Dinamo sa joace in UEFA primul meci cu Besiktas. Dinamao incepe, cu aceasta ocazie, seria slaba a meciurilor, care, din fericire pentru ei, s-a oprit la meciul cu Brugge, tot in UEFA.
Poli Iasi termina in forta turul cu o victorie spectaculoasa, 4-0, la Piatra Neamt.
4. Farul Constanta: banuita inca de anul trecut ca fiind motivata de Steaua, Farul face meciuri de lupta cu Dinamo si Rapid, dar nu reuseste, de data asta, mai nimic. Mai mult, Farul va avea probleme in retur, in lupta pt evitarea retrogradarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu