15 decembrie 2006

Tottenham - Dinamo 3 - 1, in cupa UEFA

"In vara 2006 Berbatov a fost achizitionat de Tottenham cu aproape 16 milioane de Euro. Sunt tare curios cat valora pe piata transferurilor intregul lot al echipei Dinamo in aceasta vara. Si totusi dinamovistii puteau juca mult mai bine."

Un meci extrem de spectaculos, in care s-a vazut clar diferenta intre doua loturi de jucatori de valoare diferita. Tottenham a reusit un meci de exceptie, fiind ajutati si de lipsa de concentrare a jucatorilor dinamovisti.
1. Dinamo a reusit in primele minute sa mentina un oarecare echilibru pe teren, dar a fost suficienta degajarea gresita a lui Gaev, pentru ca Berbatov sa recupereze si sa inscrie cu un sut de atacant de clasa, la vinclu din 18 metri.
2. Repriza a doua a fost in totalitate la discretia echipei Tottenham.
3. S-ar putea totusi ca infrangerea sa fi venit tocmai la fix, cand jucatorilor li se cam suise la cap, in urma ultimelor performante din campionat si UEFA. Un meci extrem de util pentru Rednic, adevaratul artizan al performantelor echipei Dinamo din aceasta toamna.
4. Rednic se declara din nou nemultumit de prestatia si mai ales de motivarea in joc a anumitor jucatori. El considera cu multi dintre jucatorii care "si-au batut joc de fotbal" in acest joc, si cu greu vor prinde, chiar banca derezerve, in retur. Atitudine remarcabila!
5. Dl Turcu nu are treaba decat cu portarul, considerat principalul vinovat. Desi era vorba de o prelungire a contractului, in urma prestatiei lamentabile din meciul cu Tottenham, acesta va parasi echipa. Sau cine stie...
Personal il consider pe Gaev acceptabil ca portar. O greseala izolata nu-i poate sterge cu buretele prestatiile bune din alte meciuri.
6. Lipsa de concentrare a jucatorilor este oarecum justificata:
-Dinamo era deja calificata in UEFA;
-Dinamo a facut un rezultat bun in ultima etapa din campionat, la Tg Jiu, acolo unde Pandurii au jucat motivati de stimulentul consistent oferit de nu stiu ce contracandidata a lui Dinamo.
-deplasare la Londra cu neveste cu tot a dat de la inceput senzatia ca dinamovistii sunt deja relaxati, dupa un sezon destul de greu, incarcat si foarte productiv, atat in campionat cat si in UEFA.

Bafta Dinamo, bafta Steaua! Azi la ora 14.00 va fi tragerea la sorti pt 16-imile UEFA. Vom reveni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu