07 decembrie 2006

Olympique Lyon - Steaua Bucuresti 1-1

Steaua a artat ca o alta echipa in meciul de aseara. Au jucat deschis, au facut presing, au alergat foarte mult, au reusit sa fractioneze jocul in momentul in care mingea ajungea la atacanti periculosi gen Malouda.
Mai mult, au reusit sa conduca chiar la Lyon acasa inca din min 2, printr-un gol spectaculos inscris de Dica, in min 2, dupa o preluare pe piept in careu si un sut direct, din voleu, bine plasat. Lyon a reusit sa egaleze repede, in min 12, dintr-o faza fixa (corner), cand Diarra a catapultata mingea cu capul in plasa portii lui Cernea.
Steaua si-a creat mari ocazii la poarta celor de la Lyon, dar si cei din Lyon au avut ocazii importante.

Concluzie:
-Steaua a facut cele mai bune meciuri in Champions League in deplasare: cu Kiev, Real Madrid si Lyon. De ce oare acasa nu au putut juca la fel?
-in meciul cu Lyon au avut ocazii clare aproape cat in toate celelalte meciuri din champions league.
-o explicatie ar fi faptul ca, in timp ce Lyon au jucat cu echipa a doua, fiind calificati, Steaua a prins momentul, dorind sa faca un rezultat bun si sa castige o prima suplimetara in ajunul sarbatorilor.

Felicitari Steaua! Ati jucat fantastic de frumos si de determinati. Chiar daca pirdeati era ok. Fiindca ati demonstrat ca se poate juca fotbal. Cat despre calificarea din grupe pe viitor, discutia este mai complicata. Poate in alt articol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu