02 septembrie 2007

Dinamo - Gloria Bistrita 0-1

Soc la Dinamo: inca un meci pierdut pe teren propriu, 1 punct din 9 in trei meciuri pe teren propriu. Dinamo nu isi revine dupa infrangerea din Champions League si pierde inca 3 puncte cu un adversar totusi modest, Gloria Bistrita.

Repriza 1: Pulhac este eliminat la putin timp de la startul meciului, in urma unui fault , ca ultim aparator. Gloria deschide scorul, printr-un sut puternic din afara careului (Hadzibulici), care-l surprinde pe Lobont prost plasat. Mai mult, Gloria rateaza o alta mare ocazie, Turcu ratand singur cu Lobont.

Repriza a doua: Dinamo domina, desi joaca in 10 oameni; sunt introdusi in teren Oprita si Bratu, dar toate ocaziile create sunt ratate. Bistrita adopta o tactica periculoasa si se apara cu intreaga echipa, desi are om in plus, dar pana la urma obtin cele 3 puncte.

Rednic isi da demisia: dupa meci Rednic si-a prezentat demisia, care a fost acceptata pe loc. Se spune ca la Dinamo criza continua, dar s-ar putea sa fie tocmai la inceput. Pentru ca dinamovistii au traditie in gestionarea crizelor si isi revin foarte, foarte greu.

Sabau sau Razvan Lucescu - viitori antrenori la Dinamo?
Se pare ca pentru Sabau este prea tarziu sa vina la Dinamo, dupa inceperea campionatului, el refuzand propunerea. Cat despre Razvan Lucescu, si el a refuzat propunerea de a antrena Dinamo. Vremuri grele.

Sa fi fost oare o conspiratie a jucatorilor impotriva lui Rednic?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu