22 septembrie 2007

Rezultate etapa opta din Liga 1 de fotbal Romania

Liga 1 de fotbal revine cu etapa 8, dupa prima etapa din Champions League si Cupa UEFA, in care ecchipele romanesti au avut rezultate modeste (mai putin Rapid). Iata si rezultatele inregistrate in etapa opta din liga 1 de fotbal; vom reveni cu comentarii si videoclipuri goluri:

Liga 1 , etapa 8, vineri 21.09.2007

Pandurii - Farul Constanta 0-1
Victorie extrem de pretioasa a Farului, victorie cu sansa, la o greseala a apararii Pandurilor. Farul a avut un jucator eliminat; golul a fost inscris din lovitura libera, Guso gresind la faza golului.

Liga 1, etapa 8, sambata 22.09.2007

Unirea Urziceni – Ceahlaul 2-0
Meci greu pentru Unirea cu Ceahlaul, asa cum prevedea si Dan Petrescu. Ceahlaul a jucat la egal, numai ca dupa introducerea in teren a lui Mara, Unirea reuseste sa inscrie, si pe final sa castige meritat cu 2-0. De urmarit aceasta echipa, care va aduce ceva nou in fotbalul romanesc.

UTA – Steaua 1-1 Raport suturi pe poarta 2-1 pentru UTA.
Meci de calitate indoielnica, atat ca fotbal cat si ca spectacol. Nicolita deschide scorul in min 58, la primul sut pe spatiul portii!!!!. UTA incearca ceva in atac, nu prea reuseste, totusi obtine un penalty acordat corect, la hentul in careu al lui Ovidiu Petre, si egaleaza: 1-1. Criza de la Steaua ia proportii (nu ca la Dinamo situatia ar fi mai roza).

Gloria Bistrita – Otelul 2-1
Victorie meritata a bistritenilor, care confirma inceputul bun de campionat. Si cand ma gandesc ca acum cativa ani Gloria era campioana blaturilor. Felicitari Nelutu Sabau, felicitari Jean Padureanu. Felicitari jucatorilor, care nu au contracte mari, dar reusesc sa formeze o echipa adevarata (apropo de Steaua si Dinamo care, sa recunoastem, joaca jenant la pretentiile lor)

Dacia Mioveni – Poli Timisoara 2-2
Partida incepe in ritm sustinut, cu ocazii la ambele porti, Dacia reusind sa deschida scorul in min 22, la o greseala grava a apararii timisorene. Mai mult: Dacia Miveni se desprinde la 2-0, prin golul spectaculos al lui Balauru, in min 59.
Timisoara reuseste sa intoarca rezultatul pe final, cu goluri in min 79, si min 80, ultimul la un sut senzational al lui Torje. Finalul ii gaseste pe timisoreni in atac, dar si Dacia incerarca lovitura decisiva pe contraatac.

Liga 1, etapa 8, duminica 23.09.2007

FC Vaslui – Universitatea Craiova 2-0
Victorie clara a baietilor lui Dorinel, care au reusit un meci foarte bun. Craiova nu poate iesi din criza si se afla la infrangerea cu numarul 7, consecutiva.

Rapid – Gloria Buzau 0-0
Greu de jucat la 3 zile, dupa un meci epuizant in deplasarea de la Nurnberg. Meci dificil pentru Rapid, cu o echipa ambitioasa, care incepe sa creasca in joc, odata cu venirea ca antrenor a lui Fane Stoica. Gloria a facut 2 egaluri cu 2 din echipele in forma ale campionatului, Rapid si Unirea Urziceni. Si atunci cine mai retrogradeaza? Ca Gloria a inceput sa-mi placa..

CFR Cluj – Poli Iasi 2-1
CFR Cluj ramane neinvinsa in liga 1 si, asa cum zic specialistii, mmentan se afla pe primul loc. Sa vedem daca nu cumva vor ramane acolo pana la sfarsitul capionatului. Ca dupa cum joaca Steaua, Dinamo, rapid...

Dinamo - U Cluj 2-1
Premiera pentru Dinamo: prima victorie pe teren propriu; cam tarziu, dar toata lumea e multumita de rezultat, mai putin de joc, care este la fel de modest ca si pana acuma. Si U Cluj a fost f aproape sa egaleze, la ultima faza, la un sut puternic din afara careului, dupa care arbitrul fluiera repede finalul, desi faza nu se terminase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu