21 septembrie 2007

Gica Hagi a plecat de la Steaua, cine va veni antrenor?

Scandalul de la Steaua a luat sfarsit. Gigi Becali si-a vazut visul cu ochii si Gica Hagi si-a dat demisia dupa meciul din ch league de la Praga.
1. Va veni Olaroiu antrenor?
Se pare ca desi Becali il vrea inapoi la Steaua, pe baza prieteniei care ii leaga, Olaroiu nu poate pleca sub nici o forma de la Al Hilal, fiind sub contract. Mai mult, daca Olaroiu va fi contactat, Steaua risca o suspendare de la UEFA, daca cei de la Al Hilal se sesizeaza.
2. Va veni Rednic antrenor la Steaua?
Becali a exclus din start aceasta posibilitate, neagreandu-l pe Rednic ca antrenor. Dar de la Gigi Becali poti avea parte de surprize oricand. Rednic e un antrenor foarte bun si motivat, si e posibil sa faca performante notaile la Steaua.

Si totusi de ce nu are Hagi stofa de antrenor:
-se pare ca principala deficienta a lui Hagi este faptul ca nu isi apropie jucatorii. Asa s-a intamplat si la Galatasaray, si la poli Timisoara si la Steaua. Si daca jucatorii nu te vor si nu te simt de-al lor, nu poti face performanta. Hagi nu a stiut si nu va sti vreodata sa-si apropie jucatorii, e o chestie mult prea subtila care il depaseste.
-sa nu uitam ca Hagi a vrut sa-l dea afara de la Steaua pe Lovin, pentru indisciplina, in pregatiri. Gigi becali a insistat sa-l ierte. Astfel Lovin a ajuns titular la Praga, fiind unul din cei mai buni jucatori de la Steaua.
-desi Hagi declara sus si tare ca antreneaza exclusiv pentru performanta, nu pentru bani, la toate echipele la care a fost a avut contracte mari, nejustificate de valoarea lui ca antrenor, mai mult de numele lui ca jucator.

Unde a gresit Gigi Becali?
-prima greseala a fost cand l-a numit pe Hagi ca antrenor la Steaua, desi nu credea in valoarea lui; numirea a fost facuta la insistentele rudelor si prieteniloe.
-alte greseli ce i se imputa sunt atacurile extrem de dure la tv, la adresa lui Hagi, pentru a-l forta pe acesta sa demisioneze. Mai mult, varianta de rezerva a fostt sa-i plateasca tot contractul, apoi sa-l demita, in caz ca Hagi nu-si va da demisia.

Vezi super goluri cu Hagi pe vremea vand era jucator la Galatasaray: Intr-adevar, un fotbalist exceptional, un adevarat rege pe teren, dar un antrenor destul de modest.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu