16 septembrie 2007

Rezultate etapa a sasea liga 1

Meciuri disputate in etapa a sasea a campionatului de fotbal din Romania, multe goluri inscrise. Iata rezultatele inregistrate in etapa a sasea:

Vineri

Gloria Buzau - Unirea Urziceni 0-0
Desi Unirea a avut ocazii mai clare de gol, dupa aspectul jocului rezultatul este echitabil, asa cum recunosteau cu fair-play Dan Petrescu si MM Stoica dupa meci.

Sambata

Otelul Galati - Dacia Mioveni 3-1
Un meci fara istoric, Otelul conducand in min 32 cu 3-0. Se pare ca Dacia este inca o echipa de divizia B, care incearca sa faca fata in Liga 1, momentan fara mari realizari.

U Cluj - Gloria Bistrita 2-2
Incredibil meci, in care U Cluj a condus la pauza cu 2-0, dupa o prima repriza excelenta. Gloria reduce din handicap dupa pauza si forteaza egalarea pe final. Inca o data da lovitura in min 90, cand reusesc sa egaleze, spre imensa dezamagire a gazdelor, fara nici o victorie in Liga 1.

U Craiova - UTA 0-1
Meci catastrofal pt U Craiova, la a sasea infrangere consecutiva. Un meci fara spectacol, in care UTA a reusit sa se apere grupat si sa obtina 3 puncte mari cu o echipa aflata se pare, in degringolada. De acum incolo U Craiova nu mai are decat un sigur obiectiv: evitarea retrogradarii.

Poli Iasi - Dinamo 2-5
Dupa declaratiile dinainte de meci, scorul pare incredibil. Sa remarcam totusi ca in min 70 scorul era 1-1, dupa care a urmat dezastrul pt Poli Iasi. De asemenea de remarcat duritatile iesenilor si golul egalizator, de 1-1, cand Balba a inscris din off-side nesemnalizat.

Duminica

Farul - CFR Cluj 0-2
Victorie fara dubii a formatiei CFR Cluj si dubla a atacantului Fabianni, care incepe sa-si intre in forma. CFR Cluj obtine astfel, la fel ca si Dinamo, punctaj maxim in meciurile din deplasare. Mai greu e pe teren propriu.

Ceahlaul - Pandurii 2-1
O prima repriza foarte buna pentru Pandurii, care au deschis scorul, apoi au avut un joc bun si puteau majora scorul. Din pacate pentru ei, Ceahlaul egaleaza la o faza fixa, apoi pe contraatac reusesc sa dea golul victoriei, prin Frunza. Vitorie dificila a Ceahlaului, dupa un inceput de meci foarte slab.

Steaua - Rapid 0-0
Un derby onorat in parte, un joc tacticizat, la mijlocul terenului, cu foarte putine faze de poarta in prima repriza. In repriza a doua, atat Steaua, cat si Rapid au cateva ocazii clare de a marca, dar portarii, in special Zapata, au interventii de exceptie. Oricum, pt ambele echipe urmeaza meciuri foarte grele in cupele europene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu