04 octombrie 2007

Cupa UEFA: Elfsborg - Dinamo 0-1

Victorie de palmares a echipei Dinamo (gol Danciulescu, min 30, din penalty), insuficienta pentru calificarea in grupele cupei UEFA.
-Lobont a fost de departe cel mai bun jucator dinamovist de pe teren, avand interventii de exceptie, in special la ocaziile create de suedezi la fazele fixe, unde s-au dovedit extrem de periculosi.
-o prima repriza ceva mai modesta pentru Dinamo si un final de meci in care au dominat clar, incercand sa inscrie golul calificarii, Elfsborg rezumandu-se la trageri de timp.
-din pacate, forma ceva mai slaba prin care trece echipa Dinamo si-a spus cuvantul si in aceasta seara, ei avand 60 de min la dispozitie pentru inscrierea unui gol.

De remarcat daruirea jucatorilor pe teren, care au luptat exemplar, dar atat s-a putut in aceasta seara. Oricum, un pas inainte in ceea ce priveste mentalitatea de jucator profesionist, referitor la abordarea unui meci.
Calificare s-a pierdut totusi in meciul tur, datorita gravelor greseli de aparare, greseli ce au aparut frecvent la Dinamo si in meciurile din campionat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu