30 octombrie 2007

Marius Lacatus antrenor la Steaua

Marius Lacatus a ajuns, mai repede decat se credea, antrenor principal la Steaua.
Inevitabilul s-a produs: Gigi Becali, desi nu crede in Lacatus ca antrenor, a fost nevoit sa schimbe ceva la echipa, datorita starii de criza continue, atat ca joc cat si ca rezultate.
Lacatus ca antrenor este peste Hagi, avand rezultate bune cu FC Brasov si Otelul Galati. La UTA, cu un lot extrem de subtire, Lacatus nu a rezistat datorita mai multor factori subiectivi.
Lacatus devine antrenor la Steaua intr-o perioada extrem de dificila pentru echipa si presupun ca Gigi Becali il va monitoriza atent, cum numai el stie sa o faca.

Dar de ce a ajuns Steaua in aceasta situatie?
1. Plecarea lui MM Stoica de la Steaua. Desi nu-l simpatizez, ba din contra, MM Stoica a fost unul din principalii realizatori ai performantelor echipei Steaua.
2. Plecarea lui Olaroiu si aducere lui Hagi ca antrenor. Daca l-ati vazut pe Hagi la Poli Timisoara, sunteti edificati de calitatile lui ca si antrenor.
3. Fortarea demisiei lui Hagi intr-un moment in care echipa, desi juca fara sa faca spectacol, avea totusi rezultate. In plus, si jucatorii au resimtit negativ pe plan psihic desele scandaluri.
4. Gigi Becali se baga cam mult in alcatuirea echipei.

Asa ca Lacatus este antrenor la Steaua. Ramane de vazut pana cand. Vezi video de la primul antrenament al lui Lacatus ca antrenor la Steaua:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu