30 septembrie 2006

Ceahlaul- Poli Timisoara 1-2

Timisoara a reusit sa castige cele 3 puncte fara sa conviga prin joc. La numai o zi dupa ce Cartu anunta remanierea de iarna in lotul Timisoarei, echipa joaca din nou neconvingator. Este trist ce se intampla cu o echipa care are posibilitati financiare, dar atat.
Ceahlaul a pierdut poate nemeritat jocul cu Poli. GH Stefan va aparea probabil pe posturile tv pentru a acuza arbitrajul: greseli grave, un un gol anulat (off-side semnalizat eronat) dupa care Ceahlaul ar fi avut 2-0, un faul in atac reclamat la golul egalizator al timisorenilor.

Poate ca fara greselile grave de arbitraj comentatorii ar fi dedicat articole speciale degringoladei echipei din Timisoara, care, in comparatie cu Galatiul sau Iasul nu prea joaca fotbal.

In celelalte jocuri ale deschiderii de etapa s-au inregistrat scoruri normale:

Farul-Pandurii 2-0 - dupa ce au reusit sa-l convinga pe Vukotici sa demisioneze, constantenii incep sa joace ceea ce stiu.

Gloria-FC Arges 3-1 - Argesul continua parcursul foarte slab, Gloria renuntand la fosta prietenie cu clubul din Pitesti. Gloria confirma forma si rezultatele din ultimele etape, cat si jocul bun in meciul cu Steaua.

INTREBARI PT VIZITATORI:
1. Credeti ca jucatorii echipei Farul au contribuit decisiv la demisia lui Vukotici? Puteti comenta evolutiile portarilor Constantei in meciurile cu Steaua, respectiv Rapid?
2. Anul trecut FC Arges nu avea bani dar nici probleme. Acuma-i pe dos: are si bani si probleme...grave. Ce credeti? Se va salva de la retrogadare?

Un comentariu: