30 septembrie 2006

CFR Cluj - FC Vaslui 2-2

CFR Cluj ne demonstreaza inca o data ca nu este o echipa cu mari pretentii la castigarea campionatului, poate nici la participarea intr-o cupa europeana. In fata unei formatii din coada clasamentului, dar care a avut prestatii curajoase cu Steaua si Dinamo, Clujul nu a arata a formatie mare. Inca un amanunt: se pare ca arbitrul a refuzat un penalty clar clujenilor in ultimele minute. Ramane de vazut la tv ce a fost, fiindca au fost erori flagrante si la meciul Ceahlaul - Poli Tim.

CFR Cluj - FC Vaslui 2-2
(Chihaia min 35, Surdu min 53, resp. Madar min 12, Croitoru min 74)

Otelul Galati - UTA 2-1
(Jula min 12, Gado min 66, resp. S Ilie min 83)
Galatiul a fost si ramane pentru mine si iubitorii fotbalului din Roamnia o surpriza mai mult decat placuta. De la venirea lui Grigoras in iarna trecuta, Otlul a avut performante notabile in campionat, poate prea putin mediatizate de presa sportiva din Romania, pe motive de lipsa de audienta. de ce sa scrii despre o echipa ca Otelul, cand poti promova scandalurile sefilor de club, cine -a mai nascut, pe unde au mai fost vedetele diviziei A, ce masini si celulare si-au mai luat, etc.
Felcitari Otelul, felicitari Stoichita!

INTREBARE PT VIZITATORI:
1.Cate puncte credeti ca va obtine Otelul in ambele intalniri cu Steaua?
2.Au avut arbitrii vreun oarecare interes in arbitrajele contestate de la P Neamt si Cluj? sau credeti ca este vorba doar de incompetenta. Ce solutii vedeti?
(rasp garantate la orice comentariu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu