29 septembrie 2006

Dinamo - calificare previzibila, repetitie cu public

Dinamo s-a calificat destul de lejer in meciul de aseara cu Xanthi dar nu a reusit sa demonstreze, inca o data, ca sitemul cu 3 atacanti este viabil. Se pare ca ceva nu a mers, cel putin cat timp au fost cei trei atacanti in teren.
Deznodamantul a fost destul de Rapid previzibil dupa primul gol al lui Niculescu, cand deja calificarea era jucata si deja ne gandeam la meciul Rapidului, evident mai greu. Despre forma de moment si adevaratul potential al echipei nu se pot spune multe, adversara nefiind din cale afara de puternica. As putea spune ca dinamo a avut probleme ceva mai mari cu Vasluiul decat cu Xanthi.
Oricum echipa joaca fotbal, a reusit meciuri bune cu Xanthi (asta ne-a fost norocul la tragerea la sorti), Timisoara, UTA, echipa se misca bine dar e loc si de mai bine, in perspectiva unor meciuri grele in grupele UEFA. Pana atunci, urmeaza meciul cu Rapid, care vor fi oricum mai obositi, mai relaxati dupa o calificare cu emotii, si poate si fara Moldovan in teren (suspendat).
Dupa ultimele meciuri, se pare ca Dinamo si Rapid va fi un adevarat derby, mai ales ca abitrii vor fi straini si echipele vor face un adevarat spectacol, care ne va scuti cel putin de scandalurile legate de arbitraj.
Dinamo-Xanthi 4-1, repetitie cu public inaintea marelui derby cu Rapid, de duminica.

INTREBARI PT CITITORI:
1. Dinamo joaca bine. Ce credeti ca ar trebui imbunatatit pentru a juca foarte bine? Care este diferenta intre rezultate-joc?

Un comentariu:

  1. Vine o brigada de arbitri din Ungaria, asa ca, oricat de prost ar arbitra, dupa meci se va discuta numai despre fotbal.
    Abia astept meciul, spectacol sa fie, si sa castige Rapid, daca s-o putea.
    Sunt tare curios ce va juca Iasul cu Steaua, ma bate gandul sa pun 2 solist la pariuri...prietenii stiu de ce.

    RăspundețiȘtergere