17 noiembrie 2007

Euro 2008: Bulgaria - Romania 1-0

Romania pierde primul meci din actualele preliminarii (5 puncte in meciurile directe cu Bulgaria).
Bulgaria a condus din min. 5, la o greseala de marcaj a apararii noastre. Golul a fost frumos, lovitura puternica cu capul, din careu. Dupa gol Bulgaria nu a mai avut ocazii clare.
Jucatorii romani si-au creat 3-4 ocazii clare de egalare (in prima repriza), dar, din pozitii extrem de favorabile, atat Nicolita cat mai ales Daniel Niculae nu au reusit sa marcheze.
Repriza a doua a fost ceva mai echilibrata, atat noi cat si bulgarii avand situatii de a marca. In concluzie un meci care ar trebui sa ne aduca cu picioarele pe pamant: nu suntem chiar asa teribili pe cat credeam, chiar daca avem scuza relaxarii, calificarea fiind deja obtinuta inaintea acestui meci.

Concluzii dupa meci:
1. Evolutie totusi modesta a nationalei, nu atat ca rezultat cat ca exprimare in teren. Jucatorii au intrat in teren relaxati, poate prea relaxati, mai ales dupa declaratiile din ultimele zile. Si multa ineficienta in atac, ca ocazii au fost.
2. Nu avem oameni de gol, se rateaza din pozitii foarte clare.
3. Se vede cat de importanta este prezenta lui Mutu in teren. Mutu a fost si ramane omul de baza in nationala, jucatorul care in acest moment nu are inlocuitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu