03 noiembrie 2007

Rezultate fotbal etapa 14 liga 1

Iata si rezultate din etapa 14, liga 1 de fotbal, din 3 si 4 noiembrie 2007. Foarte multe surprize, bune pentru cei ce joaca la pariuri, sau poate din contra:

Rezultate etapa 14 - Sambata, 3.11.2007

U Cluj - Ceahlaul 1-1

Ma asteptam la o victorie a Clujului, dar Ceahlaul se dovedeste o echipa care pe moment nu are probleme cu regradarea. Sa fie meritul lui Hizo? Probabil. cat despre U Cluj, parca-mi pare rau de ei...

Otelul Galati - Gloria Buzau 2-3
Mare surpriza, cel putin pentru mine; Gloria Buzau conducea in minutul 60 cu 3-0, dar Otelul revine pe final, inscrie 2 goluri in 10 min, insuficient insa pentru egalare. Otelul nu mai este echipa de anii trecuti, e posibil sa aiba probleme in acest campionat.

U Craiova - Dinamo 1-1
Un meci de mare lupta, pe un teren foarte greu. Prima repriza U Craiova a avut actiuni cursive, ocazii , suturi periculoase, si un avantaj de 1-0 la pauza, Lobont iesind din nou in evidenta prin paradele spectaculoase. Repriza a doua a apartinut in totalitate lui Dinamo, care a reusit sa egaleze print-un sut de exceptie al lui Danciulescu de la 20 m, din voleu. Pe final Dinamo forteaza egalarea, dar si U Craiova are cateva contraatacuri periculoase. Remiza oarecum echitabila, cu 2 reprize diferite.

Rezultatea, etapa 15 Duminica 4-11-2007

FC Vaslui - CFR Cluj 0-2
Cum era de asteptat, CFR Cluj nu iarta nimic in deplasare. Deja nu mai e nici o gluma faptul ca CFR este una din favorite la castigarea campionatului. Mie persoanl incepe sa-mi placa cum joaca CFR, fata de startul campionatului.

UTA - Pandurii Tg Jiu 3-3
Meci cu final de senzatie, cu 3-0 pentru UTA in min 40, 3-1 in min 80. Si totusi Pandurii reusesc sa egaleze (UTA a jucat cu om in minus repriza a doua), marcand 2 goluri in ultimele 10 min, si ratand si victoria in ultimul minut de prelungiri.

Gloria Bistrita - Farul Constanta 1-0
Din cate am citit, a fost un meci anost, pe un teren greu. Bistrita se mentine sus in clasament, Farul are inca probleme.

Dacia Mioveni - Poli Iasi 2-1
Dacia castiga in ultimul minut, intr-un meci cu implicatii in partea de jos a clasamentului. Poli Iasi nu mai este echipa de anii trecuti, din pacate.

Rapid Bucuresti - Unirea Urziceni 1-1
Am vazut o echipa Unirea Urziceni care a prestat un fotbal de calitate, desi din min 8 a fost condusa cu 1-0. Unirea a marcat un gol care a fost anulat, (dupa ce deja reusise egalarea), pe motiv de fault la portar (de fapt Coman s-a impiedicat de un coechipier). Dan Petrescu se declara dupa meci foarte multumit de jocul echipei si foarte suparat de prestatia arbitrilor.

Poli Timisoara - Steaua 2-0
O prima repriza in care Poli Timisoara s-a dovedit a fi mai agresiva, reusind sa preia conducerea. O repriza secunda dominata clar de Steaua, care a presat continuu, avand si o bara, la lovitura de cap a lui Zaharia. In ultimele minute, pe contraatac, Mansour, abia intrat in joc, inscrie un gol de senzatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu