30 noiembrie 2007

Rezultate Liga 1, etapa 17

Rezultate din ultima etapa din Liga 1 de fotbal, nu si ultima din acest an, urmand sa se mai dispute 2 etape din retur. Asa cum ne-au obisnuit echipele din Liga 1 anul acesta, multe rezultate surpriza:

Vineri, 30.11.2007

Gloria Buzau - Steaua 1-1 !!!!
Incredibil: Gloria Buzau, echipa satelit a Stelei, de multi considerata Steaua 2, produce o surpriza de mari proportii, din greseala lui Bunica din min 91, care a executat foarte bine o lovitura libera de la 20 m.

Pandurii Tg Jiu - Gloria Bistrita 1-3
Un antrenor deosebit, Ioan Sabau, o echipa deosebita, fara vedete, care reuseste sa confirme forma buna in care se afla, dupa egalul cu CFR Cluj, din etapa trecuta. E posibil ca si Bistrita sa fi jucat foarte bine, nu numai CFR Cluj prost. Cat despre Pandurii...

Sambata, 1.12.2007

Unirea Urziceni - Dacia Mioveni 0-2
Dacia reuseste sa se apere grupat si sa contraatace periculos, ba chiar sa inscrie de 2 ori. Un scor care arata ca in actualul campionat nici un meci nu este dinainte castigat. Unirea nu a reusit azi cel mai bun meci al sau.

Dinamo - UTA 3-1
Revenire a echipei Dinamo, atat ca exprimare in joc, cat si ca rezultat. Dinamo a facut un joc bun, e adevarat, in fata unei echipe UTA cu multi absenti in lot. Un salt in jocul echipei Dinamo, intr-o etapa cu mari surprize.

Rapid - FC Vaslui 2-1
Greu dar meritat. Rapid a inscris golul victoriei cu 10 min inainte de final, printr-un sut spectaculos (foarfeca) al lui Mazilu. FC Vaslui a jucat foarte bine pana a egalat, apoi au gresit retragandu-se in aparare, pentru a conserva rezultatul. Si n-au avut noroc...

Duminica, 2.12.2007

Ceahlaul P Neamt - U Craiova 1-0
Spectacol de mare frumusete pe final, cand U Craiova putea egala, desi jucau in 10 oameni. In ultimele minute Ceahlaul putea da lobitura decisiva, pe contraatac. Meciul s-a terminat cu o bataie generala intre jucatori, aplanata repede de antrenori.

Poli Iasi - Otelul Galati 1-2
Otelul isi revine la forma de altadata, cand castiga aproape totul in deplasare. Se vede ce insemna un antrenor bun, e vorba de Grigoras.

Farul Constanta - Poli Timisoara 1-1
Iata ca Poli Timisoara nu reuseste sa se impuna in meciurile cu echipele asa-zise mici. Mai mult, egalul a fost obtinut si cu putina sansa.

CFR Cluj - U Cluj 2-0
Victorie fara emotii. Se pare ca CFR Cluj, vorba lui Gigi Becali, merita sa fie pe primul loc. Si cred ca aici va ramane, fiind cea mai constanta echipa din campionat. In plus are un antrenor extrem de ambitios, ceea ce conteaza foarte mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu