20 noiembrie 2007

Romania - Albania ultimul meci din preliminariile Euro 2008

Avem nevoie de victorie
Relaxarea si rezultatul din meciul cu Bulgaria se pare ca ne va costa ceva mai mult decat se credea: este posibil ca in preliminariile camp modial 2010 Romania sa nu fie cap de serie.
Oricum, in meciul cu Albania nationala nu are decat varianta victoriei, pentru o mai buna plasare intr-o urna valorica superioara, la tragerea la sorti a grupelor turneului final al Euro 2008 cat si pentru o eventuala posibilitate de a redeveni cap de serie in preliminariile camp mondial din 2010.

Albania - prietena Romaniei
Albania ne-a ajutat mai mult decat speram, reusind doua egaluri cu contracandidata noastra la calificare, Bulgaria. Mai mult, in jocul nostru din deplasare din Albania, un jucator albanez a avut grija sa dea o pasa decisiva de gol lui Dica, intr-un moment in care Romania nu reusea sa inscrie. Ne va ajuta si in meciul de la Bucuresti? Sau poate nu va fi nevoie...

Albania - Belarus 2-4
Se pare ca si albanezii s-au relaxat meciul trecut, cu reprezentativa Belarus, cand au fost umiliti pe teren propriu, primind 4 goluri.
In aceste conditii, se pare ca victoria Romaniei in meciul de miercuri va fi pe deplin posibila, echipa albaneza trecand printr-o perioada ceva mai slaba.
Sa nu uitam ca, din nou, Mutu nu joaca, si ceilalti vor trebui sa suplineasca absenta lui. Poate ceva mai multa eficienta in atac nu ar strica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu