11 ianuarie 2008

CFR Cluj face noi transferuri

CFR Cluj este cel mai activ club la transferuri
Desi Steaua, Dinamo si Rapid anuntau dupa terminarea turului investitii masive in achizitionarea de jucatori valorosi si intarirea loturilor, tot CFR Cluj este cea care a reusit cele mai spectaculoase transferuri.
Patronul CFR a investit din nou masiv in achizitionarea de jucatori straini, dovedind inca o data ca este hatarat sa faca performanta cu CFR Cluj nu numai in campionat, ci si in viitoare editie a Champions league.

Sixto Peralta a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani
Jucatorul argentinian al lui River Plate, mijlocas ofensiv, prezent si in nationala Argentinei under 21 la campionatul mondial de tineret, a semnat un contract cu CFR Cluj pe 3 ani si jumatate.
Sixto Peralta va primi un salariu consistent la CFR Cluj, in jur de 370.000 de euro pe an, avand al doilea salariu de la CFR Cluj, dupa Dorsin, cu 400.000 de euro pe senzon (Dorsin a fost achizitionat tot in aceasta iarna, de la Rosenborg)
Sixto Peralta a mai jucat la Inter, fiind achizitionat in anul 2000, dar se pare ca nu s-a incadrat in lot, fiind apoi imprumutat.

CFR Cluj - cele mai tari transferuri
In aceasta iarna CFR a reusit sa-si intareasca consistent lotul, achizitionand fotbalisiti valorosi: Hirschfeld, Dorsin, Ruiz si Dubarbier, si nu in ultimul rand Peralta.
Se pare ca achizitiile nu s-au incheiat inca, la CFR urmand sa mai vina un jucator pana la incheierea sezonului de transferuri.
Ramane de vazut cum va juca CFR Cluj in retur dupa aceasta campanie masiva de achizitii; oricum, Andone are de unde alege, dar lupta pentru titlu se anunta extrem de tensionata, atat pe teren cat si in culise.

Concluzie:
-fanii clujeni asteapta cu optimism returul de campionat, Andone declarand de mai multe ori ca va juca orice meci la castig, in timp ce patronul echipei se ocupa de transferuri valoroase.
-echipele adverse, graznzii bucuresteni se pare ca s-au aliat impotriva impotriva CFR Cluj. Sa nu uitam un singur lucru: acestea nu vor fi nevoite sa lupte numai impotriva CFR, vor avea si meciuri directe, asa ca strategia de subminare a echipei CFR nu mai este asa simplista ca cea de anul trecut.

PS Jucatorul argentinian Sixto Peralta a venit gratis la CFR Cluj;
-se pare ca scouterii echipei CFR sunt mai valorosi ca cei ai granzilor.
-la fel si patronul CFR, mult mai dispus in efectuarea de investitii masive in jucatori de valoare, spre deosebire de marii patroni ai echipelor Steaua, Dinamo, Rapid care sunt ceva mai grijulii cu proprii bani, cand vine vorba de investitii in fotbal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu