16 ianuarie 2008

Ionut Mazilu - transfer in Ucraina

Transfer de senzatie pentru Ionut Mazilu
George Copos nu a rezistat tentatiei celor 4 milioane de dolari oferite de echipa ucraineana de fotbal Dnepr Dnepropetrovsk, si l-a cedat pe Ionut Mazilu, atacant de baza al echipei Rapid.
Mazilu a semnat un contyract pe 4 ani, avand un salriu anual de 750.000 de eura, la care se mai adauga alte bonusuri si prime (va trece de 1 milion anual).
De acum inainte Mazilu nu va mai fi nevoit sa astepte ca dl Copos sa-i alimenteze cardul cu banii din cantract, cum s-a intamplat anul trecut la sfarsitul turului. Felicitari Ionut si multa bafta in Ucraina!

Comentarii dupa transfer:
Razvan Lucescu: " Transferul lui Mazilu este o pierdere importanta" ; bineinteles ca Mircea Rednic a fost de alta parere, si anume ca Mazilu nu a avut constanta in joc, alternand meciurile foarte bune cu evolutiile modeste.
Oleg Protasov: “Suntem pe primul loc. Cred ca Mazilu ar putea sa fie decisiv in lupta pentru campionat; se pare ca Oleg Protasov l-a dorit insistent pe Mazilu, despre care are numai cuvinte de lauda. Mazilu a fost urmarit de Protasov inca de cand era la Steaua antrenor.

Concluzie:
-dl Copos si-a rotunjit veniturile cu 4 milioane de euro, dar a a pierdut un atacant de baza.
-astfel asistam la cel mai scump transfer al unui fotbalist roman, de la o echipa din Romania in strainatate. E vorba de sume oficiale de transfer, deoarece e posibil sa fi fost si transferuri mai bune decat acesta (vezi cazul Gica Popescu, care a uitat sa plateasca ceva impozite la fisc la trnsferul lui Pancu).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu