11 ianuarie 2008

Transferuri: Steaua, Dinamo, Rapid

Sincer ma asteptam ca in iarna, echipele de top din fotbalul romanesc sa faca achizitii mai valoroase, mai consitente, sa investeasca ceva mai curajos in intarirea propriilor loturi.
Dezamagire insa: politicile de transferuri ale celor trei mari granzi nu s-au schimbat prea mult in aceasta iarna:

Steaua achizitioneaza jucatori tineri, de perspectiva
Steaua a achizitionat un jucator de perspectiva (Habibou), si mai anunta 2 transferuri de la Gloria Bistrita: Tatarusanu si Sepsi. Se pare ca Gigi Becali nu este dispus sa investeasca masiv in jucatori bine cotati, cu experienta, investind exclusiv in jucatori tineri, de perspectiva.
Toate transferurile valoroase, anuntate cu surle si trambite de Becali si Adi Ilie, nu s-au materializat; in schimb Gigi Becali isi schimba look-ul, lasandu-si mustata.

Dinamo - liniste si pace la capitolul transferuri
Baietii au fost plecati cu Cristi Borcea la Cancun, la plaja, probabil in semn de recompensa pentru rezultatele inregistrarte in tur.
Ei pot sta linistiti, atata timp cat Dinu apreciaza ca nu este rusinos locul 6 ocupat de Dinamo la sfarsitul turului.
Despre transferuri mai nimic: doar blocarea transferului lui Sezekely la Rapid, de catre Cristi Borcea.
Cristi Borcea: "Ce nevoie mai avem de transferuri, daca revin Moti si Zicu?" Poate ca are dreptate, vom trai si vom vedea.
Intre timp se pare ca patronii dinamovisti si-au adus aminte ca Pulhac are un salariu de numai 28.000 de euro, si vor renegocia contractul (apropo, vedeti salariile celor de la CFR Cluj).

Rapid - politici prudente de transferuri marca George Copos
Despre dl Copos lumea spune ca ar fi zgarcit, dansul crede ca este doar un om de afaceri calculat, care nu vrea sa piarda in nici o afacere, inclusiv din fotbal. Asa ca, niciun transfer notabil in aceasta iarna.
Cea mai grea lovitura pentru dl Copos ar fi ratarea calificarii in Champions League. In vara dl Copos a facut investitii importante in lot, si acum asteapta, ca orice om de afaceri care se respecta, recuperarea investitiilor prin calificarea in Champions league.
Dupa joc, oricum Rapid arata ca cea mai in forma echipa din campionat alaturi de CFR; asa ca sunt multe sanse ca dl Copos sa recupereze ceva din banii bagati in vara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu