29 august 2008

Fotbal Liga 1: etapa 6

Rezultate din etapa 6 de fotbal liga 1, ultima etapa inaintea inceperii campaniei de calificare la campionatul mondial de fotbal:

Vineri, 29.08.2008

FC Brasov - CS Otopeni 2-0
Victorie meritata pentru FC Brasov, dupa un meci fara spectacol. Fc Brasov sta relativ bine in clasament, cu 10 puncte dupa 6 etape. Despre CS Otopeni, se pare ca e prea greu in Liga 1

FC Arges - Gaz Metan 2-0
Victorie obtinuta pe final de meci: goluri in min 71 si min 79. FC Arges a dominat jocul, si a obtinut o victorie meritata, in meci direct cu una dintre contracandidatele la retrogradare..

CFR Cluj - Poli Iasi 0-0
Acum se poate spune cu certitudine ca CFR Cluj este in criza. CFR Cluj nu mai reuseste sa castige de 4 etape si acumuleza doar 8 puncte dupa 6 etape. Inclin sa cred ca zilele lui Andone pe banca de antrenor sunt numarate.
In min 93 Poli Iasi rateaza o mare ocazie de gol si de victorie.

Sambata, 30.08.2008

Farul Constanta - Gloria Bistrita 2-1
Desi Gloria a condus din min 4 cu 1-0, Farul a reusit sa se mobilizeze si sa intoarca rezultatul. E drept, golul victoriei a venit oarecum norocos, in minutul 90.

Dinamo - U Craiova 1-0
Dinamo a castigat derby-ul, desi U Craova a facut o prima repriza excelenta. Dupa pauza, Marius Niculae deschide scorul cu un sut puternic din careu. U Craiova termina meciul in atac, avand o mare ocazie de egalare. O echipa a Craiovei care joaca fotbal de calitate.

Duminica, 31.08.2008

Otelul - FC Vaslui 0-1
Echipa cu cele mai multe jocuri in actuala editie d campionta, FC Vaslui mai trece un hop, reusind sa invinga la Galati, acolo unde putine echipe castiga. Un meci greu la vasluienilor la Galati, o victorie contestata de galateni, care sustin ca li s-a refuzat un penalty pe final de meci.


Unirea Urziceni - Gloria Buzau 2-1
Meci neasteptat de greu pentru Unirea Urziceni, care, desi au condus cu 1-0 chiar din min 1, au alergat dupa golul victoriei aproape tot meciul, dupa ce Gloria Buzau a reusit egalarea in min 33. In final, victorie meritata a Unirii, obtinuta in min 81, gol Onofras.

Poli Timisoara - Rapid 1-0
Asa se intampla cand n-ai portar: in min 86 POli Timisoara inscrie decisiv, la o grava greseala a portarului Pardo. Mare surpriza la Timisoara, care a jucat cu om in minus ultimele 30 de minute.

Luni, 1.09.2008

Steaua - Pandurii Tg Jiu 1-0
Victorie mai lejera decat o arata scorul. Steaua reuseste sa se mentina intre primele clasate, dupa un meci pe care l-a controlat in marea majoritate a timpului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu