27 august 2008

Steaua - Galatasaray , live TV pe Antena 1

Live la Tv, 2 meciuri din UEFA Champions league

Meciul anului, returul Steaua - Galatasaray, va fi transmis live, pe Antena 1, incepand cu ora 20,45. Steaua - Galatasaray nu este numaiun meci de calificare in grupele champions league: calificarea implica automat si castigul unei sume de bani fantastice - in jur de 15 milioane de euro pentru club, si, in cazul Stelei, 150.000 de euro prima de calificare pentru fiecare jucator.

Steaua - favorita in meciul retur cu Galatasaray
In urma rezultatului bun din deplasare (2-2), Steaua are prima sansa de calificare. Cu un rezultat de 0-0 sau 1-1 Steaua este calificata in grupele Champions League.
Comentatorii si oameni de fotbal vad favorita Steaua, cel putin teoretic. In acelasi timp, multi considera calificarea Stelei ca fiind o mare surpriza.

Galatasaray va juca la victorie in Ghencea
Obligata de rezultatul slab din tur, Galatasaray va veni la Bucuresti sa castige, fiindca alta sansa de calificare nu mai are. Este clar ca Galata are individualitati in lot, jucatori extrem de valorosi, care pot decide calificarea. Sa nu uitam insa ca Steaua joaca pe teren propriu si este greu de invins acasa.

Miercuri, 27.08.2008

Steaua - Galatasaray, live pe Antena 1, ora 20,45

Slavia Praga - Fiorentina, live pe Telesoport, ora 21,45

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu