23 august 2008

Fotbal liga 1: rezultate etapa 5

Etapa a cincea din Liga 1 a programeat primul derby din campionat, mecul dintre Rapid si Dinamo. Iata si rezultatele inregistrate in etapa 5:

Vineri, 22.08.2008:

Gaz Metan Medias - Fc Brasov 0-0
Un meci dominat de gazde, carora li s-a refuzat cel putin un penalty. Dupa meci, R Lucescu s-a declarat multumit de rezultat, deci e posibil ca la una din cele 3 faze reclamate de gazde sa fi fost penalty.

Sambata, 23.08.2008:

Gloria Bistrita - Steaua 2-2
Gloria a deschis scorul rapid, in min 4, cand Carlos a luat un gol pe coltul scurt, gresind din nou. Steaua revine in joc, domina, isi creeaza ocazii si reuseste egalarea, in min 44, prin Bogdan Stancu. Cu toate acestea, tot Gloria inscrie in repriza a doua, prin Hora, in min 73.
Steaua reuseste egalearea in min 90+4, prin Bogdan Stancu!

U Craiova - Otelul Galati 1-0
Victorie meritata pentru U Craiova, care a dominat, si-a creat ocazii si a dovedit ca egalul cu Cfr Cluj nu a fost intamplator. Victorie la limita pt U Craiova, joc ceva mai putin convingator pentru Otelul.

Poli Iasi - Farul Constanta 0 -3
Deoarece nosturna s-a stins, meciul a fost castigat la masa verde, cu 3-0 de catre Farul. Exista insa posibilitatea ca meciul sa se rejoace.

Duminica, 24.08.2008:

FC Vaslui - CFR Cluj 2-1
Fc Vaslui a fost mai buna ca CfR, Fc Vaslui a fost mai proaspata fizic decat CFR Cluj, Fc aslui a castigat pe merit si deja CFr Cluj are probleme dupa 5 etape in care in nici un caz nu a aratat ca o echipa de champions league.

Gloria Buzau - Poli Timisoara 1-2
In sfarsit, Marian Iancu este ceva mai linistit: Poli Timisoara reuseste sa castige in deplasare, e drept, in fata unei echipe candidate clare la retrogradare. Gloria Buzau este deja in criza, candidata sigura alaturi de Poli Iasi, CS Otopeni si cine o mai fi sa fie. E prea devreme insa, orice echipa se poate redresa.

Rapid - Dinamo 2-1
Un derby asteptat cu interes, dar care a dezamagit in mare parte (ca joc si ca spectacol). Ultimele 20 de minute au fost insa spectaculoase, cu un gol dinamovist venit impotriva cursului jocului si o revenire spectaculoasa a Rapidului, care a reusit sa castige pe fondul greselilor din apararea dinamovista. O victorie meritata a Rapidului.

Luni, 25.08.2008:

CS Otopeni - Unirea Urziceni 1-2
Fara sa straluceasca, dupa o evolutie ceva mai slaba, Unirea Urziceni a reusit sa castige si sa se instaleze pe primul loc in Liga 1. O performanta remarcabila, in conditiile in care Dan Petrescu are probleme de lot la fiecare meci.

Pandurii Tg Jiu - FC Arges 3-1
Victorie meritata pentru Pandurii, asa cum remarca cu fair-play si patronul FC Arges, Cornel Penescu. Un joc mai slab pentru Fc Arges.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu