15 august 2008

Fotbal Liga 1: rezultate etapa 4

Rezultate inregistrate in Liga 1 de fotbal din Romania, etapa 4.

Vineri , 15.08.2008

Gloria Bistrita - Poli Iasi 3-1
Gloria reuseste un start bun de campionat, cu 3 victorii din primele 4 meciuri. In schimb Poli Iasi are un inceput dezastruos de campionat. Singura infrangere a fost cu Rapid...lumea vorbeste ca Bistrita n-ar fi jucat nimic in respectivul meci.

Unirea Urziceni - Gaz Metan Medias 4-0
Victorie clara a gazdelor, desprinderea fiind realizata pe final (in min 77 scorul era 1-0). Si iata cum Unirea, cu probleme de lot inca din prima etapa, reuseste 3 victorii consecutive.

Poli Timisoara - CS Otopeni 3-1
Asa cum ne-a obisnuit, Poli nu are probleme in meciurile de acasa. Probabil dl Iancu va trece la sentimente mai bune dupa ce vor reusi cate ceva si in deplasare. Pana atunci inca, suparare mare la Timisoara, dupa umilinta de la Medias.

FC Brasov - Pandurii Tg Jiu 2-1
FC Brasov castiga, dupa ce Pandurii au deshcis scorul rapid , in imn 3. Goll victoriei este adus de Sburlea, revelatia echipei de anul trecut, un atacant de numai 19 ani. Victorie meritata, dupa declaratiile antrenorului Pandurilor.

Steaua - FC Arges 2-0
Banel incepe sa-si intre-n forma, si marcheaza din nou. Un meci fara emotii pentru Steaua, in care FC Arges a jucat in 10 oameni din min 33, nereusind sa isi creeze nici o ocazie.

Dinamo - Gloria Buzau 4-1
Antrenament cu public pentru Dinamo, inainte derby-ului cu Rapid, din etapa viitoare. O victorie lejera in fata unei echipe Gloria Buzau, cu mari probleme.

Otelul Galati - Rapid 2-1
Mare surpriza, Otelul reusind sa castige un meci jucat pe teren propriu, dar fara spectatori in tribune. Uite ca si Rapidul este vulnerabila, dar sa pierzi cu Otelul este un pic jenant, mai ales dupa ce au fost condusi cu 2-0.

Farul - Fc Vaslui 1-0
Jucand cu 1 om in minus, Farul a reusit sa castige, in fata unei echipe FC Vaslui care vine dupa deplasarea de joi din Cupa UEFA. Iata ca dupa 4 etape nu mai sunt echipe cu punctaj maxim.
O prerformanta remarcabila pentru Farul, care a jucat aproape tot meciul in 10 oameni.

CFR Cluj - U Craiova
Remiza de mare lupta, dupa o evolutie foarte buna a U Craiova. Pt CFR Cluj, 2 meciuri in care nu au reusit decat 1 punct din 5.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu