09 martie 2009

Becali il apreciaza pe Razvan Lucescu

Steaua a dezamagit in meciul de la Brasov, nu atat prin rezultat, cat prin jocul prestat.
Nu numai suporterii stelisti s-au arata dezamagiti dupa meci, ci si Lacatus si Gigi Becali.

Razvan Lucescu si-a demonstrat valoarea
Dupa meci Becali a recunoscut valoarea lui Razvan Lucescu ca antrenor, care a reusit sa faca o echipa competitiva cu un lot de jucatori refuzati la alte echipe. Astfel, FC Brasov a reusit surpriza, pregatind foarte bine meciul, si, adoptand o tactica potrivita, sa invinga Steaua, echipa cu multi internationali in lot.

Jucatori stelisti criticati de patron
Becali a criticat dur doi jucatori stelisti, Szekely si Thiago, care au prins o zi mai slaba. Acest gen de declaratii nu fac decat sa adanceasca criza la Steaua. Sunt tare curios ce vor juca acestia meciul urmator, caror jucatori le va veni randul la critic, etc. Nu stiu de ce, dar am senzatia ca aceste atacuri la proprii jucatori nu vor aduce liniste in vestiar.

Razvan il sfatuieste pe Becali
Razvan Lucescu l-a sfatuit pe Becali sa fie mai aproape de jucatori, sa coboare in vestiar, mai ales in perioade de criza, cand jocul echipei nu merge si echipa chiar are nevoie de sustinerea patronului. Daca patronul o fi inteles ceva din sfaturile lui Razvan...

Becali se va implica la echipa
Dezamagit de evolutia Stelei in primele 2 etape, Gigi Becali declara ca de acum incolo se va implica la echipa. In ce consta aceasta implicare, e greu de spus, mai ales ca sunt cam multe echipe in lupta pt primul loc.

Steaua are sanse sa-i revina in urmatoarele 4 etape
Steaua va juca meciul viitor acasa, cu Poi Iasi, apoi in deplasare cu FC Arges (meci greu), acasa cu Bistrita, si in deplasare cu Pandurii. Un program lejer, in care steaua trebuie sa obtina punctaj maxim, pt a se mentine in cursa pentru titlu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu