28 martie 2009

Romania - Serbia, live pe Antena 1, ora 20.45

Meci decisiv pentru nationala Romaniei, care este obligata sa castige meciul cu Serbia din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal 2010, din Africa de Sud.

Romania are nevoie de victorie
Dupa un start catastrofal, cu o infrangere in fata Lituaniei (0-3) si un egal cu Franta (2-2), ambele pe teren propriu, Romania nu mai poate face pasi gresiti. Meciul cu Serbia trebuie castigat, pentru a mai pastra sanse la calificare.
Un egal cu Serbia si o victorie miercuri cu Austria in deplasare ne-ar pastra oarecum in cursa calificarii, insa o victorie cu Serbia ar fi foarte importanta.

Serbia joaca la victorie
Fara sa fie impresionata de cartea de vizita a nationalei Romaniei, participanta la turneul final al Euro 2008, Serbia vine decisa sa obtina cel putin un egal in meciul de la Constanta.
Calculele lor nusunt departe de posibilitati, ei avand multi jucatori de valoare, in timp ce la noi vor lipsi Chivu, Goian, Ghionea, Fl Petre.
Serbia sta bine in clasament, si un meci egal ar fi de asemenea un rezultat foarte bun pentu ei.

Romania - Serbia, meci deschis oricarui rezultat
Avand in vedere avantajul terenului propriu, putem considera ca noi avem prima sansa in meciul cu Serbia.
Daca Lobont si apararea prind o zi buna, vom avea egalul asigurat. Mai ramane ca Mutu sa isi faca din nou datoria si sa reusesca sa inscrie.
Sa nu uitam insa ca Serbia este foarte puternica, si nu vine la Constanta sa se predea. Vor incerca sa obtina un rezultat cat mai bun.
Sa speram ca va fi un spectacol agreabil, si, de ce nu, nationala Romaniei sa castige, desi nu suntme favoriti.

Sambata, 28.03.2008, ora 21,45

Romania - Serbia , live la Tv , pe Antena 1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu