29 martie 2009

Romania - Serbia 2-3

Nationala Romaniei a pierdut ultima sansa de califcare la campionatul mondial de fotbal, pierzand in fata Serbiei, pe teren propriu, cu 2-3, dupa ce la pauza sarbii conduceau cu 2-0.
Romania nu a jucat rau, reuzind o repriza secunda excelenta, in care au marcat 2 goluri spectaculoase si au fortat egalarea pe final de meci.
Din pacate am primit 2 goluri din faze fixe si hadicapul a fost greu de remontat.
In ciuda infrangerii, nationala Romaniei nu a fost inferioara in joc nationalei Serbiei, a jucat cu determinare, a dominat o intreaga repriza secunda, insa cand apararea greseste si luam 2 goluri din faze fixe, nu prea putem emite pretentii.

In min 50, faza spectacol a Romaniei, Mutu da o pasa geniala si Marica inscrie, scorul devenind 1-2, pastrand sperante in rasturnarea rezultatului:



In min 59, din nou primim gol la un corner (gol din off-side), si scorul devine 1-3:



In min 74, Dorel Stoica marcheaza cu capul, rascumparandu-si greseala de la autogolul marcat (al doilea gol al sarbilor); scorul devine 2-3 si inca mai speram:



Astfel se incheie un pic cam devreme, lupta pentru califcare la turneul final a CM din 2010, avand in vedere ca mai avem de disputat 4 meciuri in deplasare si numai 2 meciuri acasa.
Teoretic, va trebui sa castigam toate meciurile, practic e aproape imposibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu