13 martie 2009

Rezultate etapa 20, liga 1

Unirea Urziceni - Pandurii Tg Jiu 2-0
Meci castigat clar de Unirea care a dominat jocul si a reusit sa inscrie de 2 ori in repriza secunda. Pandurii au avut 2 mari ocazii de egalare, la scorul de 1-0 pentru Unirea Urziceni. Unirea reuseste prima victorie in retur si se mentine pe pozitia secunda in clasament.
Dan Petrescu apreciaza ascest meci ca fiind cel mai bun mevi al echipei, de cand este antrenor la Unirea.

CFR Cluj - Rapid 0-0
Meci disputat, in care CFR Cluj a dominat iar Rapid a incercat sa riposteze pe contraatac. O prima repriza fara goluri, fara prea multe ocazii. O a doua repriza disputata pe ninsoare, in conditii de joc nu tocmai bune. Mare ocazie Djalovici, in min 55, mare ocazie Grigorie, min 57, pt Rapid, care se descurca mai bine in aceasta repriza decat CFR Cluj. Rapid mai rateaza o mare ocazie in min 81!!!
Meciul se termina 0-0, dar Rapid a fost mai periculoasa, si poate merita victoria.

Otelul Galati - Gloria Buzau 1-2
Prima victorie a buzoienilor in acest campionat, pe un stadion unde foarte putine echipe reusesc sa castige. Cu un Mansour in mare forma, Gloria reuseste surpriza etapei, reusind sa intoarca rezultatul de la 0-1. De remarcat ca, n min 26, la scorul 0-0, Gloria a ratat un penalty!

Gloria Bistrita - FC Vaslui 0-3
Victoria clara a oaspetilor s-a conturat in ultimele 5 minute, cand vasluienii au reusit sa inscrie 2 goluri. FC Vaslui a deschis scorul din penalty, in min 43, bistritenii fiind nevoiti sa alerge dupa egalare. Gloria a jucat ultimul sfert de ora in 10 oameni, Silvasan fiind eliminat pt 2 galbene. F Vaslui continua ascensiunea in clasament si lupta pt un loc in cupa UEFA.

Poli Timisoara - Gaz Metan Medias 0-0
Inca o surpriza in Liga 1: mediesenii reusesc un nou rezultat bun, dupa egalul din etapa trecuta cu Dinamo. Poli Timisoara a dominat clar finall de meci dar Gaz Metan s-au aparat exact si au reusit sa mentina rezultatul. O echipa a Mediasului care parca nu arata a echipa de divizia B.
Poli Timisoara nu a mai avut noroc, la fel ca in primele 2 meciuri.

Steaua - Poli Iasi 1-0
In min 6 Steaua conducea cu 1-0 si dadea impresia ca va castiga lejer. Nu a fost chiar asa, iesenii avand 2 mari ocazii de egalare pe final, ambele salvate de interventiile excelente ale lui Zapata. Lacatus a intarit apararea spre final, pentru a putea conserva rezultatul. Cam putin pentru o echipa cu pretentii.

FC Brasov - FC Arges 1-0
FC Brasov incepe excelent returul si reuseste a doua victorie, dupa un meci disputat, in care FC Arges a fost privata de un penalty, la un fault in careu. FC Brasov urca in clasament si lupta pentru cupa UEFA.

Dinamo - CS Otopeni 0-0
Se pare ca surpriza a fost meciul cu Pandurii, cand Dinamo a castigat neasteptat de usor, si foarte clar. Dinamo si-a revenit la forma prosta din tur, remizand in 2 meciuri teoretic usoare. In plus, daca in tur jucau prost dar castigau, acum nici macar nu mai resusesc sa castige, nici in fata unor echipe codase in clasament.

Farul Constanta - U Craiova 0-3
Dupa un inceput de retur slab in rezultate, in care insa a jucat bine, U Craiova reuseste de aceasta data sa castige clar in deplasare. U Craiova ramane echipa care joaca cel mai spectaculos fotbal in acest retur, reusind la fiecare meci sa-si creeze cel putin 4-5 ocazii clare de gol. Uneori le rateaza pe toate, da aceasta data insa a reusit sa fructifice cateva din ele.
Va urma un meci foarte tare , in care U Craiova va intalni pe teren propriu CFR Cluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu