21 martie 2009

FC Arges - Steaua 2-2

Un meci de mare angajament si spectacol, intre doua echipe care au aratat ca in Liga 1 se poate juca un fotbal de valoare.
Steaua a pierdut 2 puncte mari in lupta pentru titlu, desi pe ansamblu a dominat meciul, in special in repriza a doua, cand au ratat si un penalty , prin Ogararu, la scorul de 1-1; au revenit insa si au inscris in min 86 prin Kapetanos dar (ghinion mare!), au fost egalati imediat, in min 88, la o minge respinsa gresit de Zapata.
FC Arges a inceput foarte bine meciul, deschizand scorul in min 17, la o greseala apararii steliste. Echipa a continuat sa joace de la egal la egal cu Steaua, in repriza secunda fiind dominati insa, si ca posesie si ca ocazii.
In final FC Arges obtine un egal nesperat, intr-un meci deosebit de dificil, in care Steaua a jucat ca in vremurile bune, adica foarte bine.

Min 88, lovitura de teatru (nimeni nu se astepta ca FC Arges sa mai revina in meci): Zapata respinge in fata un sut puternic al lui Tames, Bazzi urmareste mingea si reia in plasa:



Gigi Becali: multumit de evolutia echipei, suparat pe greseala lui Zapata.
Cornel Penescu recunoaste superioritatea Stelei si norocul lui FC Arges in obtinerea remizei.
Arbitrajul a fost excelent, dupa ce o saptamana intreag s-au facut multe speculatii pe seama delegrii lui Ionica Serea la acest meci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu