21 martie 2009

Fotbal Liga 1, rezultate etapa 21

Poli Iasi - Gloria Bistrita 1-0
Gol Balba in min 2, joc frumos si victorie foarte importanta pentru Poli Iasi, in lupta pt evitarea retrogradarii. Gloria Bistrita are un sezon deosebit de dificil, si va avea mari probleme in evitarea retrogradarii. Poli Iasi acumuleaza 22 puncte, la fel ca Gloria Bistrita, si incepe sa spere.

FC Arges - Steaua 2-2
Meci spectaculos, de mare angajament, cu un joc in viteza, nespecific campionatului nostru. Steaua a reusit una din cele mai bune partide din acest campionat, si numai greseala lui Zapata, din min 88, a facut ca Steaua sa nu plece invingatoare de la Pitesti. Steaua inca spera la titlu, si, dupa cum a jucat la Pitesti, are sanse mari sa revina in lupta pentru un loc fruntas.

Gaz Metan Medias - Unirea Urziceni 1-0
Mare supriza la Medias, unde teoretic Unireaera favorita. Dupa ce Gaz Metan a reusit un egal cu Dinamo, iata acum invinge Unirea Urziceni, prin golul inscris de Bud, in min 60, la o respingere neinspirata a portarului Arlauskis. Unirea forteaza pe final, dar Gaz Metan se apara eroic, in frunte cu portarul Vatca, care a reusit cateva interventii senzatioanle. Gaz Metan are 20 de puncte si, dupa cum joaca, are sanse sa se salveze de la retrogradare.

Pandurii Tg Jiu - Fc Brasov 0-0
Pandurii au facut un meci foarte bun, insa nu au avut noroc la finalizare. FC Brasov, campioana remizelor, mai obtine un egal si se mentine in lupta pentru calificare in cupa UEFA. Pandurii in schimb, pierde 2 puncte importante in lupta pt evitarea retrogradarii.

FC Vaslui - Farul Constanta 4-2
Victorie confortabila a vasluienilor, care au un inceput excelent de retur, reusind sa urce in clasament inaintea Stelei. Meciul era deja jucat la pauza, cadn Fc Vaslui coducea cu 4-1. FC Vaslui are cele mai bune rezultate in acest inceput de retur, reusind 3 victorii si un egal, in Ghencea.
FC Vaslui lupta pentru un loc in cupa UEFA, si poate si pentru titlu, desi e destul de greu.

Rapid - Otelul Galati 4-0
Victorie categorica a Rapidului, care poate fi o contracandidata reala pentru Dinamo, in lupta pt titlu. Intr-o etapa in care Steaua a facut egal, iar Unirea a pierdut, FC Vaslui si Rapid pot fi considerate performerele etapei cat si ale inceputului de retur. Ce n-a facut Peseiro in tur, a reusit Marian Rada in retur, respectiv sa construiasca o echipa competitiva.

CS Otopeni - Poli Timisoara 2-2
Inceput foarte bun de partida pentru timisoreni, insa la o lansare in adancime, Caramarin deschide scorul pt CS Otopeni. Timisorenii par descumpaniti si meciul se mai echilibreaza.
In repriza secunda , desi Poli domina, tot CS Otopeni inscrie, prin Liviu Ganea, la un contraatac.
Poli revine incredibil si reuseste sa inscrie 2 goluri in ultimele 15 minute, si astfel, sa obtina un punct pretios, la care la un moment dat nu mai spera.

Gloria Buzau - Dinamo 1-3
Inceput bun de meci pentru Gloria Buzau, dupa care Dinamo deschide scorul, la un fault in careu asupra lui Niculescu. Dupa gol Dinamo preia controlul jocului si resueste sa se desprinda, la un corner, prin Niculae - gol cu capul. In repriza a doua inscrie si Danciulescu si Dinamo castiga clar un meci important. Pentru buzoieni a inscris Mansour, in min 90.

U Craiova - CFR Cluj 4-1
U Craiova a facut spectacol, reusind sa deschida scorul in min 1, sa conduca cu cu 2-0 in min 8, din penalty (acordat gresit), si lovind decisiv in repiza secunda, in min 68 si 70. De fapt U Craiova continua evolutiile bune din acest retur, cu singura diferenta ca de aceasta data au ratat mult mai putin ca in celelalte meciuri. U Craiova a reusit un meci intr-adevar mare, si a depasit Steaua in clasament.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu