07 martie 2009

Rezultate etapa 19 liga 1

FC Vaslui - Poli Iasi 2-0
Meci fara probleme pt Fc Vaslui, care a reusit desprinderea inca din prima repriza, prin dubla realizata de Farkas, la 2 cornere. Poli Iasi s-a mai ales si cu ambii portari accidentati.

Rapid - Farul Costanta 1-0
Rapid a castigat meritat, dar foarte greu, in fata unei echipe foarte determinate. Dupa o prima repriza foarte buna a constantenilor, Rapid a resuit sa inscrie golul victoriei la un corner, desi au jucat in 10 oameni toata repriza secunda, M Constantin fiind eliminta la pauza.
Un start execelent de retur pt Rapid si o echipa a farului surprinzator de buna, cel putin in prima repriza.

Gaz Metan Medias - Dinamo 1-1
Iata ca nici Dinamo nu mai poate fi numita favorita clara la castigarea titlului. Meciul a inceput excelent pt gazde care deschid scorul in min 4. Dinamo egaleaza la un corner, dar tot gazdele au o ocazie mare de gol, la o faza controversata, in care Moti a respins balonul cu mana.
In repriza a doua, desii nu au lipsit ocaziile, nu s-a mai marcat.
Dinamo a dezamagit, tinand cont de faptul ca a jucat cu o echipa candidata la retrogradare.

CS Otopeni - Otelul Galati 0-1
Victorie importanta pentru Otelul, care, ca si Rapid, a inceput returul perfect, cu 2 victorii. Spre deosebire de echipele mari, Otelul tace si face, chiar daca nu are jucatori de top. Inca o data Grigoras confirma ca e antrenor de clasa.

Gloria Buzau - CFR Cluj 0-1
Un al doilea meci castigat greu de CFR Cluj, care inca nu convinge ca ar putea lupta pt titlul de campioana. Totusi 3 puncte importante, si un meci deosebit de greu etapa viitoare, cu Rapid.
CFR Cluj a obtinut 2 victorii dar nu arat a echipa de champions league.

U Craiova - Gloria Bistrita 0-0
Rezultat modest Universitatii, in ciuda jocului bun prestat, atat in meciul de astazi cat si in meciul din etapa trecuta. U Craiova a dominat jocul cu Gloria Bistrita, insa fotbalul nu se joaca pe ocazii. Cu siguranta U Craiova isi va reveni si va face meciuri mari impotriva echipelor importante.
Momentan U Craiova dezamageste, cu 1 p egal din 2 meciuri cu echipe modeste valoric.

FC Brasov - Steaua 1-0
Incredibil dar adevarat: Steaua pierde la Brasov dupa ce Gigi Becali declarase sus si tare ca vor castiga. Fc Brasov a reusit sa puncteze la o lovitura libera, in min 73, cand Dayro Moreno a deviat gresit cu capul si Abrudan a reluat din 6 metri. Cu numai 1 punct din primele 2 meciuri, Steaua nu prea arata ca o pretendenta la titlu.

FC Arges - Unirea Urziceni 0-0
Meci foarte disputat, in care Unirea a reusit sa domine finalul de partida, avand si un om in plus in ultimele minute. Din pacate, Unirea a ratat multe ocazii pe final, inclusiv un penalty in minutele de prelungire. Astfel Unirea rateaza ocazia de a se apropia de lider.

Pandurii Tg Jiu - Poli Timisoara 0-1
Victorie obtinuta foarte greu de timisoreni, printr-un autogol al celor de la Pandurii, in min 70. In continuare Poli Timisoara are noroc, Pacurar ratand egalarea in min 85, cand a ratat un penalty. Nici Timisoara nu convinge inca prin joc, doar prin rezultate. Astazi au avut noroc, la fel ca si in meciul din prima etapa, cu FC Arges.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu