15 aprilie 2009

Cupa Romaniei - reuzultate sferturi

CFR Cluj - Pandurii Tg Jiu 1-0
CFR se califica in semifinale dupa un meci in care, din nou, arbitrajul a fost contestat. CFR Cluj a inscris in prima repriza din penalty, la un hent in careu al lui Piturca. Insa, pe final de meci, arbitrul le-a refuzat un penalty oltenilor, tot la un hent in careu. Ciudata atitudinea arbitrului, la un hent clar in careu.

Unirea Urziceni - FC Vaslui 0-2
Unirea paraseste Cupa Romaniei, in timp ce Fc Vaslui se califica pt prima data in semifinalele cupei. Fc Vaslui a meritat victoria, dupa aspectul general al jocului, reusind sa inscrie 2 goluri spectaculoase. Obiectivul FC Valsui este castigarea Cupei, si, implicit calificarea in Cupa UEFA.

Poli Timisoara - Gloria Bistrita 2-0
In ciuda scorului, loria Bistrita a facut un joc foarte bun, reusind sa-si creeze multe ocazii clare de gol, chiar daca a jucat cu multe rezerve. Poli a avut sansa pe final si a reusit sa inscrie 2 goluri in ultimele 3 minute de joc. O victorie cu sansa pt Poli.

Dinamo - Rapid 4-2
Cel mai frumos meci al sferturilor Cupei, cu Dinamo in prim plan. Rapid a inceput bine meciul, reusind deschiderea scorului. Insa Dinamo revine in joc, domina si intoarce rezultatul pana la pauza. Dupa pauza, Dinamo reuseste sa se apere grupat, ba chiar sa majoreze scorul, castignd clar un meci asteptat cu interes, mai ales dupa meciul din campionat, cand se considera ca Rapid ar fi dat meciul lui Dinamo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu