18 aprilie 2009

Rezultate etapa 25, liga 1

Gaz Metan Medias - Steaua 0-1
In sfarsit o victorie in deplasare dupa 7 luni, pentru formatia stelista. Steaua a facut un meci relativ bun, insa pe final a suferit, chiar daca cei din Medias jucau cu un om mai putin. Steaua nu arata inca capabila sa se califice in Champions League, cel putin dupa calitatea jocului. Vom vedea meciul viitor cu CFR Cluj ce sanse are Steaua, fiindca pretentii sunt.

Gloria Buzau - FC Arges 3-1
A doua victorie in campionat a Gloriei, in fata unei echipe oarecum lipsite de concentrare, dupa arestarea patronului Penescu. Gloria a castigat pe final, cand au reusit golurile victoriei. FC Arges este inca in stare de soc dupa evenimentele din ultima saptamana.

U Craiova - Unirea Urziceni 0-0
Rezultat echitabil si meci frumos intre 2 din cele mai valoroase echipe ale campionatului. U Craiova si-a creat cateva ocazii clare de gol in prima repriza. Unire Urziceni a dominat repriza a doua, insa nu a reusit sa concretizeze nici una din ocaziile avute.

Farul - CFR Cluj 0-1
Meci castigat de clujeni, fara insa sa impresioneze. Farul a avut o mare ocazie de egalare pefinal de meci. In timp ce Farul se inderapta spre Liga 1, CFR Cluj da senzatia ca ar putea sa lupte pt titlu. Etapa viitoare vom vedea insa un meci interesant, intre Steaua si CFr, 2 echipe cu pretentii dar care nu impresioneaza mai deloc.

Gloria Bistrita - Otelul Galati 3-0
Victorie lejera si absolut meritata a Gloriei, care se indeparteaza de zona periculoasa a retrogradarii. Gloria Bistrita reuseste un nou meci bun, dupa evolutia la fel de buna din Cupa Romaniei.

CS Otopeni - Pandurii Tg Jiu 0-1
Victorie mare pentru olteni, obtinuta in repriza a doua, la o lovitura libera. Cs Otopeni a jucat 60 min in 10 oameni, Rada fiind eliminat in min 30. Un meci fara spectacol, dar 3 puncte foarte importante obtinute de Panduri, in lupta pt evitarea retrogradarii.

Poli Iasi - Dinamo 1-0
Lovitura de teatru pe final de meci, intr-un moment in care Dinamo domina destul de clar. Poli Iasi da lovitura in min 87, cand Munteanu a reusit sa inscrie cu capul, la un corner. Mare surpriza, dupa aspectul jocului cat si dupa calculele hartiei. Lupta pt titlul de campioana se relanseaza.

FC Vaslui - Poli Timisoara 4-3
Meci de mare spectacol, cu 4 goluri inscrise in primele 30 de minute. Poli a condus cu 2-0 in min 10, a fost egalata de vasluieni in min 30. Dupa pauza, tot Poli a preluat conducerea, insa Fc Vaslui a revenit exceptional si a reusit sa castige meciul. Poli rateaza sansa de a trece pe primul loc iar Fc Vaslui continua lupta pt un loc in UEFA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu