03 aprilie 2009

Rezultate Liga 1, etapa 22

Farul - Poli Iasi 0-3
Victorie incredibila a iesenilor, obtinuta in repriza secunda. Poli Iasi obtine 3 puncte f importante in lupta directa pt evitarea retrogradarii. Se pare ca Bergodi face treaba buna la Iasi. Farul intra deja in criza, cu aceasta infrangere pe teren propriu.

Unirea Urziceni - CS Otopeni 1-0
Meci dificil pentru Unirea, in fata unei echipe ambitioase, care a incercat sa obtina un rezultat bun. CS Otopeni a jucat repriza a doua in 10 oameni, Rada fiind eliminat in min 45, la un fault, ca ultim aparator. Unira a castigat prin golul din min 75 de Tibi Balan. O victorie importanta, venita la timp, dupa infrangerea din etapa trecuta, in meciul de la Medias. O victorie cu noroc, in care Cs Otopeni a avut cateva mari ocazii de gol.

Poli Timisoara - Gloria Buzau 4-1
Victorie clara a timisorenilor, in fata unei echipe deja retrogradate. Gloria a avut o misiune dificila, fiind condusa inca din min 9 - gol din penalty, la un hent in careu. Poli Timisoara se desprinde clar pe finalul rerizei a doua, cand reusesc inca 2 goluri (la pauza scorul a fost 2-1).
Victorie importanta a timisorenilor dupa un joc relativ modest.

CFR Cluj - FC Vaslui 3-0
In sfarsit, dupa un inceput de sezon foarte dezamagitor, campioana reuseste o victorie clara pe teren propriu in fata unei echipe ce vizeaza un loc in Cupa UEFA. FC Vaslui a venit la Cluj cu intentia de a obtine un rezultat bun, chiar si un egal, insa n-a fost sa fie. CFR acumuleaza astfel 39 de puncte si continua cursa de urmarire a liderului.

FC Arges - Pandurii 2-1
Victorie muncita a pitestenilor, care s-au vazut condusi destul de repede, dar au avut puterea sa egaleze pana la pauza, apoi sa inscrie golul victoriei in repriza secunda. Pe final Pandurii au dominat jocul, incercand egalarea, din pacate , neresusita. Fc Arges inca spera la un loc in cupele europene in timp ce Pandurii lupta pt evitarea retrogradarii.

Steaua - Gloria Bistrita 1-0
Un meci dominat clar de stelisti, care au reusit sa-si creeze o multime de ocazii. Poate fi si ghinion, poate fi si imprecizie, cert este ca Steaua are mari probleme in acest retur cu finalizarea. Mai mult, B Stancu a reusit neplacuta performanta de a rata o lovitura de la 11 metri, in min 78. Noroc cu golul lui Kapetanos din min82, si Steaua inca spera la titlu.

Dinamo - Rapid 3-0
O prima repriza dominata de Dinamo, care a deschis scorul si a avut o bara. In replica, mare ocazie Cesinha, in min 45. In min 58, gol Marius Niculae, si meciul pare a fi decis in favoarea dinamovistilor. Rapid incearca ceva in atac, are 2-3 ocazii, nu prea clare, si tot Dinamo inscrie in min 88, prin Cristea. Dinamo castiga pe merit intr-un meci foarte important.S-a desprins decisiv Dinamo? Inca nu...dar stau f bine in clasament.

Otelul Galati - U Craiova 0-2
Victorie oarecum logica a criovenilor, care veneau dupa victoria in fata campioanei. Totusi o victorie oarecum norocoasa, dupa aspectul jocului, Otelul reusind sa-si creeze multe ocazii de gol, din pacate nefinalizate. Otelul a intrat intr-o pasa proasta, cu 3 infrangeri consecutive, intrand in lupta pt retrogradare (momentan sunt totusi la 7 p avans fata de locurile retrogradante)

FC Brasov - Gaz Metan Medias 2-1
Final incredibil de meci, cu 3 goluri inscrise in ultimele 10 minute. FC Brasov a avut puterea sa revina, dupa ce au fost egalati in min 85. Fc Brasov s-a chinuit sa dechida scorul pana in min 81, dupa ce cu cateva minute inainte le-a fost refuzat si un penalty. Astfel in min 87 Nae Constantin inscrie, la numai 2 min de la egalare. FC Brasov castiga meritat 3 puncte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu