22 aprilie 2009

Rezultate etapa 26, liga 1

Dinamo - Gloria Bistrita 5-0
Dupa un meci catastrofal cu Poli Iasi, Dinamo castiga la scor cu Gloria, gratie celor 3 goluri inscrise de M Niculae cu capul. Diferenta pe teren a fost insa mai mica decat o arata scorul. Lobont s-a accidentat si va lipsi pana la sfarsitul campionatului.

Otelul Galati - Farul 2-0
Meci f important pt evitare retrogradarii. Otelul a inscris in repriza a doua, castigand meciul si, astfel, reusind sa evite retrogradarea, in timp ce Farul spera sa se salveze, poate si prin retrogradarea echipei Fc Arges.

Unirea Urziceni - FC Vaslui 1-0
Un gol inscris rapid de Onofras a dus la obtinerea unei victorii importante pt Unirea. FC Vaslui a dominat clar rpriza secunda, ratand cateva mari ocazii. Unirea continua cursa de urmarire, in lupta pt titlu.

Gaz Metan - CS Otopeni 3-0
Evolutie buna a mediesenilor in repriza secunda, cand au reusit sa se desprinda in castigatori. Gaz Metan se gandeste inca la salvarea de la retrogradare, mai ales ca FC Arges poate fi retrogradata datorita scandalului arbitrilor.

Pandurii Tg Jiu - Gloria Buzau 1-0
Victorie foarte importanta pentru olteni, care sunt ca si salvati de la retrogradare, dupa o evolutie excelenta in ultimele meciuri din campionat: 4 victorii consecutive!

Poli Timisoara - Poli Iasi 3-0
Victorie lejera a timisorenilor, care nu aveau cum sa se impiedice tocmai cu Poli Iasi, avand in vedere si faptul ca runda trecuta pierdusera la Vaslui.

FC Brasov - U Craiova 1-1
Victorie ratata aiurea de brasoveni, care s-au jucat cu ocaziile, si au primit gol pe final de meci. Craiova castiga un punct cu noroc, intr-un meci in care nu a mai impresionat.

Steaua - CFR Cluj 1-1
Meci da mare lupta, in care Steaua a ratat victoria, desi a fost condusa cu 1-0 si a avut un jucator eliminat. Desi in 10 oameni, Steaua a reusit sa-si creeze foarte multe ocazii de gol. Un meci disputat, cu un arbitraj slab, vehement contestat de stelisti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu