10 aprilie 2009

Rezultate Liga 1, etapa 24

CFR Cluj - Gloria Bistrita 2-2
Gloria a deschis scorul cu o foarfeca din careu, insa CFR reuseste egalarea pana la pauza, si preia conducerea din min 47. Gloria nu renunta la lupta, preseaza pe final de meci si reuseste o bara. Insa in min 85 CFR are penalty, din pacate pt ei, ratat.
In min 93, cand nimeni nu se mai astepta la ceva, Gloria egaleaza si produce marea surpriza.

Steaua - Farul Constanta 1-1
Adio titlu pentru Steaua. Daca mai existau sperante, macar teoretice, dupa meciul din aceasta seara putem spune cu certitudine ca Steaua va avea probleme chiar si cu obtinerea unui loc calificant in Cupa UEFA. Farul a crezut in sansa ei, a reusit sa revina dupa ce a fost condusa cu 1-0, apoi s-a aparat eroic ultimele 15 minute. Cat despre Steaua, evolutie modesta.

Unirea Urziceni - Rapid 1-1
Meci de mare lupta, cu 2 goluri inscrise din lovituri libere. In ultimele 20 de min Rapid a jucat cu un om in minus, Spadacio fiind eliminat. Unirea a fortat victoria pe final, insa nu au resuit. Un rezultat echitabil, care insa nu ajuta pe nimeni, poate doar pe Dinamo.

Pandurii Tg Jiu - Gaz Metan Medias 1-0
Meci cu miza pt evitarea retrogradarii. Pandurii a castigat al doilea meci consecutiv, prin golul inscris in min1. Momentan, Pandurii a acumulat 28 de puncte si s-a departat la 5 puncte de retrogradare. Gaz Metan are sanse mici sa se salveze de la retrogradare, in ciuda multor evolutii bune in acest campionat.

Poli Timisoara - U Craiova 1-0
Meci de mare spectacol la Timisoara, insa cand nu reusesti sa inscrii nici din penalty...
U Craiova a avut cele mai mari ocazii in prima repriza, printre care si un penalty ratat de D Stioca, in min 45 (plus ocazii ratate de fratii Costea , Wobay).
Repriza secunda incepe f bine pt Poli, care deschide scorul in min 48 prin Arman Karamian. In continuare Poli controleaza jocul si reuseste sa-si mai creeze ocazii de gol. U Craiova are o mare ocazie prin Costea, in min 83, cand Pantilimon are o interventie senzationala. Pe final rateaza si Poli, si meciul se incheie cu o victorie mare a timisorenilor.

Dinamo - FC Vaslui 4-1
Victorie meritata a dinamovistilor, care se mentin in fruntea clasamentului, la o distanta de 3 p de Poli Timisoara si Unirea. Dinamo a condus cu 1-0 si a jucat cu om in plus dupa eliminarea lui Canu, in min 58. Pe final au reusit sa se distanteze clar, marcand 3 goluri in ultimul sfert de ora. Dinamo ramane principala favorita la castigarea campionatului.

FC Arges - CS Otopeni 1-1
Fc Arges rateaza sansa de a se apropia de locurile calificante in Cupa UEFA, in timp ce CS Otopeni, virtual retrogradata, mai produce o semi surpriza.

Otelul Galati - Poli Iasi 3-2
Meci de mare angajament, ambele formatii vizand cele 3 puncte, in lupta pt evitarea retrogradarii. Otelul reuseste sa obtina victoria pe final, dupa o prima repriza cu 4 goluri, scor 2-2 la pauza. Astfel Otelul se departeaza de locurile retrogradante, in timp ce Poli Iasi continua lupta pt evitarea retrogradarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu